Intirilife make up organiser van glas voor cosmetica met gouden rand en spiegelbasis - 20,1 x 14,2 x 10,3 cm

4668427
30.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife make up organiser van glas voor cosmetica met gouden rand en spiegelbasis - 20,1 x 14,2 x 10,3 cm
30.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife Make Up Organiser van glas voor cosmetica met gouden rand en spiegelbasis - 20,1 x 14,2 x 10,3 cm - 4 compartimenten make-up opbergdoos voor make-up tafel opslag voor kwasten lippenstiften

Intirilife make-up organizer van glas met gouden rand

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en organisatie met de Intirilife glazen cosmeticaopbergdoos met gouden rand. Dit prachtige stuk is zorgvuldig ontworpen om je schoonheidsroutine te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Met een totale afmeting van 20,1 cm x 14,2 cm x 10,3 cm biedt de organiser een goed doordachte indeling, bestaande uit drie vakken voor make-up kwasten, lippenstiften en crèmes en een groot vak voor flessen en grotere schoonheidsproducten.

Door de elegante spiegelbasis en de heldere, transparante wanden kun je je sieraden en cosmetica snel herkennen, terwijl de fijne gouden rand een vleugje luxe toevoegt aan de organiser. De antislipnoppen garanderen een stabiele stand op elk oppervlak en beschermen tegelijkertijd je sieraden.

Deze multifunctionele sieradenstandaard dient niet alleen als praktische make-up organizer, maar ook als esthetisch decoratief element dat een speciaal tintje geeft aan elke kamer. Op je kaptafel of als elegante opbergdoos voor sieraden of kantoorbenodigdheden, deze organiser is de ideale aanvulling voor elke omgeving.

Gemaakt van robuust glas, is deze organiser gemakkelijk schoon te maken en maakt indruk met zijn duurzaamheid. Als cadeau of voor persoonlijk gebruik, de Intirilife cosmetica-organiser is een uiting van echt vakmanschap en levert wat het belooft - schoonheid en orde in één.


Intirilife presenteert de elegante make-up organizer van glas met een elegante gouden rand. Met zijn totale afmetingen van 20,1 cm x 14,2 cm x 10,3 cm biedt hij een optimale organisatie voor schoonheidsproducten.

Deze organizer met spiegelbasisontwerp en 4 vakken, waaronder 3 langwerpige en één groot vak, houdt lippenstift, crème, oliën, serums, lotions en make-upkwasten netjes en georganiseerd.

Multifunctioneel en praktisch: de opbergdoos voor stofcosmetica met transparante wanden en antislip noppen is ook geschikt voor sieraden zoals ringen, oorbellen en kettingen. Een duidelijk zicht op de inhoud vergemakkelijkt het zoeken.

Een stijlvol decoratief element voor de badkamer of woonkamer dat ook dienst doet als robuuste make-upopberger. Deze penseelhouder is niet alleen een accessoire, maar ook van hoge kwaliteit. Hij is gedeeltelijk met de hand gemaakt.

Het ideale cadeau-idee voor iedereen die ervan houdt om dingen georganiseerd te houden voor hun verjaardag of Kerstmis: Deze gemakkelijk te reinigen en duurzame cosmetica-organiser zal elke kaptafel of kantoor verfraaien en combineert stijl met functionaliteit.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758342248
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 21x15x11 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten