Intirilife maanfasen slinger van metaal in goud - 114 x 28 cm - maanfasen muurdecoratie cyclus ketting decoratie

4669173
23.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife maanfasen slinger van metaal in goud - 114 x 28 cm - maanfasen muurdecoratie cyclus ketting decoratie
23.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife Maanfasen slinger van metaal in goud - 114 x 28 cm - maanfasen muurdecoratie cyclus ketting decoratie muurhanger voor slaapkamer woonkamer kinderkamer

Intirilife metalen maanfaseslinger in goud

De Intirilife metalen maanfaseslinger in goud is een prachtige aanvulling op elk modern interieur. Met zijn elegante uiterlijk en glinsterende gouden afwerking is het het perfecte decoratiestuk voor slaapkamers, woonkamers en kinderkamers. Met de afbeelding van de fascinerende cycli van de maan creëert deze guirlande een rustgevende sfeer en voegt een vleugje glamour en moderniteit toe aan elke kamer.

Het past naadloos in elke interieurstijl en is een uitdrukking van je individuele persoonlijkheid. Als centraal decoratief element of als aanvullend accessoire trekt de Intirilife slinger de aandacht in elke kamer. Door zijn veelzijdigheid is het een ideaal cadeau voor vrienden en familie die waarde hechten aan een stijlvol en esthetisch interieur.

Deze wanddecoratie is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Hij is gemakkelijk te bevestigen en kan perfect gecombineerd worden met verschillende decoratieve elementen. Of het nu in een moderne, minimalistische of boho-chique interieurstijl is, deze slinger van Intirilife voegt een speciaal tintje toe aan elke kamer. Ontdek de schoonheid en elegantie van deze unieke wanddecoratie en voeg een vleugje verfijning toe aan je huis.


Intirilife presenteert de elegante maanfaseslinger, perfect voor esthetische decoratie in slaapkamers, woonkamers of kinderkamers. De glanzende gouden afwerking voegt een vleugje glamour en moderniteit toe aan elke kamer.

Deze unieke wanddecoratie van Intirilife past harmonieus in elke interieurstijl. De afbeelding van de cycli van de maan creëert een rustgevende sfeer, ideaal voor ontspanningsruimtes.

De veelzijdige slinger van Intirilife is niet alleen een blikvanger, maar ook een uitdrukking van je persoonlijkheid. Hij is ideaal als centraal decoratief element of als aanvullende accessoire.

Deze muurslinger van Intirilife is gemaakt van hoogwaardig metaal en belooft duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Hij is eenvoudig te bevestigen en kan worden gecombineerd met verschillende decoratieve elementen.

De slinger van Intirilife is een ideaal cadeau voor vrienden en familie die waarde hechten aan een stijlvol interieur. Het past perfect bij moderne, minimalistische of zelfs boho-chique stijlen.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758341289
  • Kleur: Goudkleurig
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 141x28x1 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 118.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten