Intirilife lunchbox bento box met 3 compartimenten en bestek in het wit - 18.5 x 10.5 x 9.3 cm - broodtrommel

4668381
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife lunchbox bento box met 3 compartimenten en bestek in het wit - 18.5 x 10.5 x 9.3 cm - broodtrommel
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Bento Box is een veelzijdige maaltijdbox met 3 vakken op 2 niveaus, perfect geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Het is ideaal voor gebruik op school, op het werk of onderweg, om maaltijden op een stijlvolle manier te vervoeren en van te genieten.

Het deksel van de Bento Box sluit veilig, zodat u uw eten veilig kunt vervoeren. Geniet van uw maaltijd zonder zorgen over morsen, want de Bento Box houdt alles stevig op zijn plaats.

De lunchbox wordt geleverd inclusief mes, vork en lepel, die kunnen worden opgeborgen in de compacte box. Zo heeft u alles binnen handbereik om overal en altijd van uw maaltijd te genieten.

Het deksel van de Bento Box heeft een aantrekkelijk bamboe-achtig uiterlijk, dat niet alleen stijlvol oogt, maar ook gemakkelijk schoon te maken is. Het aantrekkelijke ontwerp maakt de Bento Box een echte blikvanger, of het nu op school, op kantoor of onderweg is.

De Bento Box is geschikt voor gebruik in de magnetron, zodat u uw maaltijden probleemloos kunt opwarmen. Hierdoor is deze lunchbox flexibel en praktisch voor uw behoeften.

Intirilife Bento box in bamboe-look met bestek

Ontdek de veelzijdige bento box - uw perfecte maaltijdbox met 3 vakjes op 2 niveaus. Of het nu voor volwassenen of kinderen is, deze box is ideaal voor school, werk of onderweg om uw maaltijden op een stijlvolle manier te vervoeren en van te genieten.

Het veilige sluitsysteem van de bento box zorgt ervoor dat uw eten veilig op zijn plaats blijft. Maak u geen zorgen meer over gemorst voedsel - deze box houdt alles veilig afgesloten en stelt u in staat om optimaal van uw maaltijd te genieten.

De bento box wordt geleverd inclusief mes, vork en lepel, die allemaal compact in de box kunnen worden opgeborgen. Zo heeft u alles bij de hand om overal en altijd van uw maaltijd te genieten - of het nu op school, op kantoor of onderweg is.

Het deksel van de bento box heeft een aantrekkelijke bamboe-look. Dit aansprekende ontwerp geeft de box niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar maakt ook het reinigen gemakkelijk. De box is een blikvanger, waar u hem ook gebruikt.

Bovendien is de bento box geschikt voor gebruik in de magnetron, zodat u uw maaltijden probleemloos kunt opwarmen. Dit maakt hem uiterst flexibel en praktisch voor uw individuele behoeften. Geniet altijd en overal van warme maaltijden.

Met de bento box heeft u de perfecte metgezel voor uw maaltijden. Stijlvol, functioneel en praktisch - ontdek vandaag nog de veelzijdigheid van deze lunchbox!

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758331488
  • Luchtdicht: Ja
  • BPA-vrij: Ja
  • Aantal delen: 4
  • Inhoud in liters: 0.5
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Bamboe
  • Afmeting (cm): 19x11x10 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 360.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten