Intirilife lunch box muesli twee aparte compartimenten met deksel lus lepel roze 270/370 ml thermocontainer opbergdoos

4668380
23.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife lunch box muesli twee aparte compartimenten met deksel lus lepel roze 270/370 ml thermocontainer opbergdoos
23.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife Lunch Box Muesli Mok met twee aparte compartimenten met deksel Lus Lepel Roze - 270/370 ml inhoud - Thermocontainer Opbergdoos voor soepen Yoghurt eten Warm houden container

Intirilife Lunch Box mueslibeker met twee aparte compartimenten met deksel, lus en lepel

De Intirilife mueslibeker voor onderweg is je ideale metgezel voor een actieve levensstijl. Met een inhoud van 270 ml in het bovenste compartiment en 370 ml in het onderste compartiment biedt deze lunchpot van hoogwaardig 304 roestvrij staal voldoende ruimte voor je muesli en yoghurt of andere voedselcombinaties. Dankzij de dubbele compartimenten blijft je muesli knapperig en je yoghurt of kwark vers.

De robuuste constructie garandeert een perfecte afdichting, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over lekkende inhoud. Dit maakt de beker ideaal voor het vervoeren van vloeibaar of vast voedsel, warm of koud, en biedt een breed scala aan gebruiksmogelijkheden - van warme soepen tot vers fruit.

De thermische eigenschappen van de beker zorgen ervoor dat je eten altijd op de gewenste temperatuur blijft. De graankom is zowel magnetron- als vaatwasmachinebestendig, waardoor hij uiterst handig in gebruik en schoon te maken is.

De geïntegreerde opvouwbare lepel en de praktische draaglus maken het geraffineerde ontwerp af en maken het de ideale accessoire voor op kantoor, school of onderweg. De Intirilife mueslibeker to go biedt de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en gemak voor je maaltijden onderweg.

Intirilife presenteert de lunchbox to go met twee aparte compartimenten (270/370 ml inhoud) - perfect om muesli en yoghurt apart te vervoeren en onderweg vers te nuttigen. Zo blijft de muesli knapperig.

De voedselveilige 304 roestvrijstalen thermocontainer van hoge kwaliteit houdt je eten op de perfecte temperatuur, warm of koud, en is dankzij het compacte ontwerp makkelijk mee te nemen. Perfect voor soepen, sauzen, yoghurt, kwark, pap, pasta of zelfs fruit- of groentesticks.

De opbergdoos met perfecte afdichting en lekvrij ontwerp zorgt ervoor dat vloeibaar of vast voedsel veilig vervoerd kan worden. De perfecte Luch pot voor in je rugzak of werktas.

Deze 2-delige mueslibeker is magnetron- en vaatwasmachinebestendig. De mueslidoos to go is de ideale metgezel voor op kantoor, school, kinderdagverblijf of op het werk - zowel voor kinderen als volwassenen. Ook geschikt voor moeders om babyvoeding in te vervoeren.

Met zijn opvouwbare lepel in het deksel en praktische lus om mee te nemen, biedt de mueslibeker veel mogelijkheden om eten mee te nemen en is hij gemakkelijk schoon te maken, waardoor het de perfecte accessoire voor op reis is.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758363816
  • Luchtdicht: Ja
  • BPA-vrij: Ja
  • Type sluiting: Draaisluiting
  • Aantal delen: 1
  • Inhoud in liters: 370.0
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 10x10x19 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten