Intirilife lepelrek in roze - 14 x 12.5 x 4.8 cm - houder voor keukengerei en pannendeksels, bestekhouder

4668368
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife lepelrek in roze - 14 x 12.5 x 4.8 cm - houder voor keukengerei en pannendeksels, bestekhouder
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De kooklepelhouder biedt een handige plek om kooklepels en deksels tijdens het koken neer te leggen, wat leidt tot een soepel en efficiënt kookproces.

Door gebruik te maken van de kooklepelhouder blijft uw keuken tijdens het koken schoon en opgeruimd, omdat keukengerei netjes en hygiënisch kan worden opgeborgen.

Met de kooklepelhouder heeft u alles altijd binnen handbereik, wat tijd en moeite bespaart omdat u niet hoeft te zoeken naar een geschikte plek.

Door de kooklepels en deksels op de kooklepelhouder te plaatsen, voorkomt u dat ze in aanraking komen met vuile oppervlakken, wat zorgt voor een hygiënischer kookervaring.

De kooklepelhouder zorgt voor minder rommel op uw werkblad, omdat u een speciale plek heeft voor uw keukengerei, in plaats van ze op het fornuis of het aanrecht te leggen.

Intirilife Lepelrek

Wie kent het niet: tijdens het koken weet je nooit precies waar je de lepel moet laten die je op dat moment gebruikt, en waar je de deksel moet laten wanneer je even moet roeren.

Tot nu toe legde men alles gewoon op het fornuis of het aanrecht, waardoor alles vies en nat werd. Zelfs de lepels vielen steeds weer van de panhandgreep. Maar daar komt nu een einde aan!

Met onze lepelhouder heeft u eindelijk een geschikte plek om uw kookgerei schoon en georganiseerd neer te leggen terwijl u kookt (of zelfs bakt)! De houder biedt ruimte voor maximaal 4 lepels of vergelijkbare items en een deksel. Dankzij de druipoppervlakken blijven uw oppervlakken altijd schoon en droog. En het beste van alles: wanneer u het niet gebruikt, kunt u de lepelhouder eenvoudig aan de ring ophangen om ruimte te besparen.

Breng meer orde en netheid in uw keuken en koop vandaag nog onze lepelhouder!

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758333604
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 14x13x5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 61.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten