Intirilife led kaarsen 9 stuks verschillende maten gemaakt van was natuurlijk wit 5,5 x 13 / 14 / 16 / 18 / 20 / 22 cm

4669170
36.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife led kaarsen 9 stuks verschillende maten gemaakt van was natuurlijk wit 5,5 x 13 / 14 / 16 / 18 / 20 / 22 cm
36.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife LED kaarsen 9 stuks in verschillende maten

Ervaar de harmonieuze uitstraling van kaarslicht in combinatie met moderne technologie - de Intirilife LED kaarsenset met 9 kaarsen in verschillende maten brengt sfeervolle verlichting in je huis. Deze kaarsen, gemaakt van echte was in een zachte natuurlijke witte kleur, simuleren een flikkerende vlam zo realistisch dat ze bijna niet van echte kaarsen te onderscheiden zijn. De flikkerende vlamtechnologie en de constant bewegende vlam creëren een natuurlijke sfeer zonder het ongemak van rook of wasvlekken.

De bediening is uiterst eenvoudig en veilig: met twee afstandsbedieningen kun je de helderheid dimmen, schakelen tussen een flikkerend en stabiel licht en de praktische timerfunctie activeren, die je kaarsen automatisch in- en uitschakelt. Absolute veiligheid is gegarandeerd omdat de LED kaarsen brandvrij zijn, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen met kinderen en huisdieren en voor gebruik in elke omgeving.

Deze set is niet alleen een veilig maar ook een herbruikbaar alternatief voor traditionele kaarsen, die je huis verlichten zonder risico. Batterijen zijn niet inbegrepen, maar eenmaal geplaatst zorgen deze LED-kaarsen voor langdurig, zorgeloos comfort. Ga voor een stijlvolle, risicovrije en schone oplossing om je huis te verlichten met Intirilife LED kaarsen.


Intirilife LED kaarsenset, bestaande uit 9 kaarsen in verschillende maten gemaakt van echte was in natuurlijk wit, creëert een gezellige sfeer met realistisch flakkerende vlammen zonder rook of wasvlekken.

Uitgerust met twee afstandsbedieningen bieden deze LED kaarsen een handige bediening, inclusief een timerfunctie voor automatisch in- en uitschakelen, verschillende standen en dimbare helderheidsinstellingen.

De kaarsen zijn veilig en kunnen zonder risico worden gebruikt omdat ze geen echte vlam hebben en dus geen brandgevaar vormen - ideaal voor huishoudens met kinderen en huisdieren.

Deze vlamloze kaarsen op batterijen zijn herbruikbaar en bieden verschillende helderheidsinstellingen en standen die kunnen schakelen tussen een flikkerend of stabiel licht.

Met deze set biedt Intirilife LED-kaarsen van hoogwaardige was die er dankzij de flikkerende vlamtechnologie en het constant bewegende vlammenpatroon veel authentieker uitzien dan plastic versies, waardoor ze een stijlvolle verlichtingsoptie zijn voor elk interieur.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758363748
  • Aantal stuks in verpakking: 9
  • Afstandsbediening: Ja
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 6x22 (LxH)
  • Werkt op batterijen: Ja
  • Type LED-kaars: Stompkaars

Beoordelingen

Gesponsorde producten