Intirilife kunstplant 5 stuks kleine kunstplanten in grijze pot - diameter 6,5 cm - hoogte 7 cm en 15 cm - potplanten

4668610
21.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife kunstplant 5 stuks kleine kunstplanten in grijze pot - diameter 6,5 cm - hoogte 7 cm en 15 cm - potplanten
21.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife kunstplant 5 stuks kleine kunstplanten in grijze pot - diameter 6,5 cm - hoogte 7 cm en 15 cm - potplanten kunstplanten decoratie voor woonkamer keuken slaapkamer

Intirilife kunstplant 5 stuks

Ontdek praktische elegantie met de set van 5 kunstplanten van Intirilife. Elke plant, met zorg gepresenteerd in een grijze pot van 6,5 x 7 cm, is een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur zonder daar een compromis mee te sluiten. Deze sets zijn niet alleen een blikvanger op je bureau of plank, maar voegen ook een vleugje tijdloze schoonheid toe aan elke kamer.

De Intirilife set wordt gekenmerkt door levensechte planten die indruk maken door hun hoge kwaliteit en aantrekkelijke uiterlijk. Ze zijn speciaal ontworpen om je kamer permanent te verfraaien zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onderhoud of seizoensgebonden veranderingen. Deze kunstplanten hebben geen zonlicht of irrigatie nodig en bieden een aantrekkelijke kostenbesparing in vergelijking met echte planten.

De compacte afmetingen en het veelzijdige ontwerp van de planten zorgen ervoor dat ze gemakkelijk te integreren zijn in verschillende kamerconcepten. Als eenvoudig decoratief element in minimalistische omgevingen of als levendig accent in dynamische ruimtes, deze planten zijn een ideale aanvulling op elk interieur. Ze zijn ook huisdier- en allergievriendelijk, waardoor ze een zorgeloze keuze zijn voor elk huishouden.

De set van 5 kunstplanten van Intirilife is perfect om te gebruiken als stijlvolle kantoordecoratie of als elegante blikvanger in je woonkamer. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit met deze planten. Ze passen harmonieus in elke sfeer en bieden talloze ontwerpmogelijkheden voor een gezellig en stijlvol huis.


Intirilife presenteert een set van 5 kunstplanten in een grijze pot, met de perfecte afmetingen van 6,5 x 7 cm voor subtiele accenten op elke plank of bureau.

De combinatie van levensechte uitstraling en hoge kwaliteit maakt deze veelzijdige Intirilife kunstplantenset tot een blijvend hoogtepunt in elk interieur.

Intirilife kunstplanten bieden aantrekkelijke kostenbesparingen en blijven lang vers zonder extra verzorging - een ideaal alternatief voor echte planten die geen zon of water nodig hebben.

Met hun compacte formaat en veelzijdige ontwerp passen kunstplanten van Intirilife naadloos in elke omgeving - ideaal voor minimalistische of drukke ruimtes en ze zijn huisdier- en allergievriendelijk.

Als kantoordecoratie of elegante blikvanger in de woonkamer - de set van 5 kunstplanten in grijze potten van Intirilife past naadloos in elk interieur en biedt een breed scala aan ontwerpmogelijkheden.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758362291
  • Aantal stuks in verpakking: 5
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 7x7x15 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 393.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten