Intirilife kruidenrek set gemaakt van bamboe kruidenrek met 18 kruidenpotjes - 43 x 9,5 x 18 cm - opberghouder

4668309
36.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife kruidenrek set gemaakt van bamboe kruidenrek met 18 kruidenpotjes - 43 x 9,5 x 18 cm - opberghouder
36.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife kruidenrek set gemaakt van bamboe kruidenrek met 18 kruidenpotjes

Intirilife presenteert een prachtige kruidenrekset gemaakt van bamboe van hoge kwaliteit die niet alleen duurzaam en stevig is, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan elke keuken. Uitgerust met 18 moeilijk te breken kruidenpotjes biedt deze set een eersteklas opbergoplossing die zowel praktisch als stijlvol is. De goede verzegeling van de potjes beschermt je kruiden op betrouwbare wijze en houdt ze vers.

Je keuken netjes en georganiseerd houden wordt makkelijker door de meegeleverde etiketten. Je kunt je kruiden snel en gemakkelijk terugvinden, waardoor koken nog leuker wordt. Het eenvoudige maar stijlvolle ontwerp van de plank creëert meer ruimte op je werkblad en past naadloos in de sfeer van je keuken.

Deze set is niet alleen een uitstekende keuze voor eigen gebruik, maar is ook een prachtig cadeau voor iedereen die van koken houdt. De combinatie van hoge kwaliteit, functionaliteit en een elegant design maakt de Intirilife kruidenrekset tot een onmisbaar onderdeel van elke keukenuitrusting. Met dit rek heb je alle soorten kruiden altijd bij de hand en perfect georganiseerd, terwijl de roestvrije materialen garant staan voor langdurig plezier. Ervaar het verschil in je keuken met Intirilife - waar stijl en functionaliteit elkaar ontmoeten.


Intirilife kruidenrekset gemaakt van eersteklas bamboe - biedt niet alleen stabiliteit en duurzaamheid, maar is ook een esthetische toevoeging aan elke keukenomgeving. Inclusief 18 stevige, moeilijk te breken kruidenpotjes.

Deze keukenplank creëert meer ruimte en organisatie met zijn doordachte opbergoplossing. De 18 kruidenpotjes zijn snel en gemakkelijk terug te vinden, wat koken een stuk makkelijker maakt.

Het duidelijke en stijlvolle ontwerp van het kruidenrek zorgt voor een optimale presentatie van je kruiden. Je kunt gemakkelijk het overzicht bewaren en je keuken nog uitnodigender maken met de etiketteringsopties.

Onze kruidenpotjes worden gekenmerkt door een uitstekende verzegeling die de versheid en het aroma van je specerijen van alle soorten bewaart. De gebruikte materialen zijn roestvrij en garanderen een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met dit kruidenrek biedt Intirilife een elegante en duurzame oplossing die in elke keuken thuishoort. Een waardevol en mooi cadeau voor iedereen die graag kookt en waarde hecht aan een georganiseerde keukenomgeving.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758333772
  • Kleur: Bruin
  • Afmeting (cm): 45x10x12 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten