Intirilife konjac spons in groen - 6,5 cm diameter - 4,5 cm hoogte - gezichtsreiniging

4669166
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife konjac spons in groen - 6,5 cm diameter - 4,5 cm hoogte - gezichtsreiniging
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife Konjac spons in groen - 6,5 cm diameter - 4,5 cm hoogte - Gezichtsreiniging voor de onzuivere gevoelige gecombineerde huid Gezichtsspons scrubben

Intirilife Konjac Spons

De Intirilife Konjac Spons is een meesterwerk in gezichtsverzorging dat gebruik maakt van de natuurlijke reinigingskracht van konjac voor een diepe detoxbehandeling. Deze spons is een essentieel onderdeel van zowel je ochtend- als avondroutine en zorgt voor een milde exfoliatie die ideaal is voor de gecombineerde huid. Het verwijdert onzuiverheden en make-up van het gezicht zonder de huid uit te drogen of te strippen.

Dankzij de natuurlijke textuur helpt de spons de huid haar natuurlijke balans te behouden en bevordert een gezond, rimpelvrij uiterlijk. Of je nu 's ochtends make-up aanbrengt of 's avonds verwijdert, de Intirilife Konjac Spons is je natuurlijke keuze voor een schone en zachte huid. Dankzij de zachte werking is hij ook geschikt voor gevoelige huidtypes en helpt hij de huid zichzelf te regenereren en te revitaliseren.

Deze natuurlijke spons is gemakkelijk te integreren in elke huidverzorgingsroutine en zal snel onmisbaar worden voor iedereen die waarde hecht aan natuurlijke schoonheid en verzorging. De Intirilife Konjac Spons wordt geleverd in zijn natuurlijke vorm, klaar om je te helpen een heldere, zuivere huid te krijgen zonder extra franje. Ervaar het gevoel van echt welzijn en schoonheid bij elk gebruik.


Intirilife Konjac Spons - De sleutel tot je ochtend- en avondroutine voor een diepe reiniging van je poriën. Deze natuurlijke spons scrubt zachtjes en helpt onzuiverheden effectief te verwijderen voor een stralend schone huid.

Wellness voor je gezicht: de Intirilife Konjac Spons ontgift en revitaliseert je huid bij elk gebruik. Ideaal voor dagelijks gebruik, ondersteunt de natuurlijke balans van de huid en laat haar er fris uitzien.

Speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde huid: De Intirilife Konjac Spons is je bondgenoot in de strijd tegen huidonzuiverheden. Hij reinigt grondig zonder de huid uit te drogen en bereidt haar perfect voor op de opname van huidverzorgingsproducten.

Natuurlijke schoonheidsverzorging: Vervang uw conventionele reinigingsproducten door de Intirilife Konjac spons. Hij verwijdert make-up en vuil op milde en effectieve wijze en verzorgt je huid met natuurlijke kracht.

Maak je natuurlijke huidverzorging compleet met de Intirilife Konjac Spons Set. Elke verpakking bevat een Konjac spons van hoge kwaliteit die met zorg is verpakt. Ideaal om mee te beginnen in de wereld van natuurlijke huidverzorging.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758362949
  • Kleur: Groen
  • Afmeting (cm): 7x7x5 (LxBxH)
  • Voltage: 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten