Intirilife koffiemok in zwart met gouden rand en inscriptie mr - 300 ml - theekop cadeau kopje met handvat bruiloft

4668469
22.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife koffiemok in zwart met gouden rand en inscriptie mr - 300 ml - theekop cadeau kopje met handvat bruiloft
22.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife koffiemok in zwart met gouden rand en inscriptie Mr - 300 ml inhoud - theekop cadeau mok met handvat bruiloft

Intirilife koffiemok in zwart met gouden rand en opschrift Mr - 300 ml Vulhoeveelheid

Intirilife presenteert een prachtige mok voor Mr, die een eerbetoon is aan de liefde met zijn hoogwaardige keramiek en elegante gouden rand op smetteloos wit. Deze mok is niet alleen een stijlvol accessoire voor je keuken, maar ook een symbool van genegenheid dat een perfect cadeau is voor bruiloften, verjaardagen of Valentijnsdag. Elke mok is zorgvuldig gemaakt om jou en je partner jarenlang plezier te geven en weerspiegelt de kwaliteit waar Intirilife bekend om staat met zijn robuuste materiaal en uitstekende afwerking.

De dag beginnen met deze mok is een bijzondere ervaring, of het nu gaat om een kopje koffie 's ochtends of een ontspannen theetje 's avonds. De ergonomisch gevormde handvatten bieden een comfortabele handhouding die zorgt voor een gezellige en ontspannen drinkervaring. Deze mok is niet alleen een praktisch gebruiksvoorwerp, maar ook een uitdrukking van verbondenheid en liefde die in elk detail te herkennen is.

De Intirilife mok is meer dan alleen een cadeau-idee; het is een investering in momenten van samenzijn. Of het nu een attent gebaar is voor een koppel of een blijk van waardering voor je partner, deze mok belooft harten te verwarmen en een blijvende indruk achter te laten. Met Intirilife kies je voor kwaliteit en design die liefde uitstralen en elke gelegenheid mooier maken.


Intirilife presenteert de charmante Mr mok van hoogwaardig keramiek - met een stijlvolle gouden rand op elegant zwart is dit het perfecte cadeau voor geliefden.

Vier je bruiloft, jubileum of Valentijnsdag in stijl: de Intirilife mokken voor koppels vieren jullie unieke band met een vleugje elegantie.

Dankzij het hoogwaardige en robuuste keramische materiaal belooft elke Intirilife stijlbeker een lange levensduur - geniet elke dag alsof je in de zevende hemel bent.

Of het nu voor een ochtendkoffie is of een gezellige avondthee, de comfortabele handpositie van de Intirilife bekerset zorgt voor een ontspannen drinkervaring voor twee.

Ben je op zoek naar een cadeau dat hart en ziel verwarmt? De Intirilife mok met gouden rand is een liefdesverklaring die indruk maakt met zijn kwaliteit en design.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340817
  • Inhoud in liters: 0.3
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Porselein
  • Afmeting (cm): 12x9x9 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 320.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten