Intirilife koffiecapsulehouder compatibel met nespresso capsules (40 stuks) in goud-kleurig ijzer

4669177
26.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife koffiecapsulehouder compatibel met nespresso capsules (40 stuks) in goud-kleurig ijzer
26.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife Koffiecapsulehouder compatibel met Nespresso capsules (40 stuks) in Goud-kleurig ijzer - 11.5 x 37.5 cm - 360 graden draaibare capsulestandaard, opslag voor koffiecapsules, koffiepads

Intirilife koffiecapsulehouder in goud

De goudkleurige koffiecapsulehouder combineert stijl en functionaliteit in een uniek design. Dit prachtige stuk is speciaal compatibel met Nespresso-capsules en dient niet alleen als praktische opbergplaats, maar ook als elegant hoogtepunt in uw keuken.

Met een royale capaciteit biedt de houder ruimte voor maximaal 40 capsules. Hierdoor heb je altijd een ruime keuze aan jouw favoriete smaken bij de hand. Of het nu gaat om espresso, lungo of een van de vele aromatische variaties - met deze houder ben je altijd goed uitgerust.

Bijzonder is het 360 graden draaibare ontwerp. Hiermee kunt u snel en moeiteloos uw gewenste capsule selecteren zonder dat u de hele houder hoeft te verplaatsen. Zo wordt koffie zetten elke ochtend nóg leuker!

Een ander pluspunt is de zachte, fluweelachtige onderkant van de houder. Het zorgt er niet alleen voor dat de houder stabiel en antislip staat, maar beschermt ook uw keukenoppervlakken tegen mogelijke krassen.

Het slanke en ruimtebesparende ontwerp van de koffiecapsulehouder maakt hem tot de ideale metgezel voor moderne keukens. Ondanks zijn royale inhoud neemt hij weinig ruimte in beslag en past hij harmonieus in elke keukensfeer.

Met deze koffiecapsulehouder voeg je niet alleen een vleugje luxe toe aan je keuken, maar zorg je ook voor orde en duidelijkheid in je koffiekeuze.


Stijlvolle goudkleurige koffiecapsulehouder - de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit, vooral compatibel met Nespresso-capsules.

Er passen maximaal 40 capsules in, zodat u altijd een verscheidenheid aan smaken bij de hand heeft.

Door het 360 graden draaibare ontwerp kun je moeiteloos je favoriete capsule selecteren en pakken zonder dat je de hele houder hoeft te verplaatsen.

De houder heeft een zachte fluwelen basis en blijft op zijn plaats terwijl hij uw keukenoppervlakken beschermt.

Dankzij het slanke ontwerp neemt de koffiecapsulehouder ondanks zijn royale inhoud weinig ruimte in beslag en past hij naadloos in elk keukeninterieur.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758341234
  • Aantal onderdelen: 1
  • Materiaal: IJzer
  • Afmeting (cm): 12x12x38 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 533.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten