Intirilife kattenborstel hondenborstel in roze - wit - 18.8 x 7.5 x 5 cm - borstel voor huisdierenhaar

4668423
16.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife kattenborstel hondenborstel in roze - wit - 18.8 x 7.5 x 5 cm - borstel voor huisdierenhaar
16.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De ronde haarborstel is speciaal ontworpen voor het kammen en verzorgen van de vacht van huisdieren om klitten los te maken en de vacht gezond te houden.

Naast het verzorgen zorgt de borstel ook voor een aangename massage voor je huisdier dankzij de zachte nopjes op de sterke roestvrijstalen naalden.

De borstel is bijzonder gebruiksvriendelijk, want hij heeft een praktische drukknop waarmee je het haar van je huisdier moeiteloos uit de naalden verwijdert.

Het antisliphandvat zorgt ervoor dat je de borstel comfortabel en veilig kunt vasthouden, zelfs als je handen nat zijn of bedekt met verzorgingsproducten tijdens de verzorging.

De roestvrijstalen naalden zorgen voor duurzaamheid en weerstand, terwijl de algehele constructie van de borstel is ontworpen voor langdurige prestaties.

Intirilife Haarborstel met zelfreinigende functie

Verwen je huisdier met onze exclusieve haarborstel! Deze ronde borstel is een must-have voor de vachtverzorging en zorgt tegelijkertijd voor een ontspannende massage. De sterke roestvrijstalen naalden met zachte nopjes maken klitten en knopen in de vacht voorzichtig los en masseren de huid.

Onze haarborstel voor huisdieren heeft een intelligent ontwerp: Hij is zelfreinigend! Met een eenvoudige druk op de knop verwijder je het haar van de naalden.

Het ergonomische antisliphandvat biedt maximaal comfort tijdens het gebruik. Of je handen nu nat zijn of bedekt met verzorgingsproducten, je behoudt de controle over de borstel.

Onze haarborstel is niet alleen een verzorgingshulpmiddel, maar ook een traktatie voor je huisdier. Je huisdier zal genieten van de zachte massage en van regelmatig borstelen een aangenaam ritueel maken. Houd de vacht van je huisdier in topconditie terwijl je een intieme band creëert.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758342170
  • Geschikt voor type huisdier: Kat
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 19x8x5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten