Intirilife karaf met 4 glazen set gemaakt van glas met rokerig grijze kleur - karaf 1.1 liter - glazen 200 ml

4668528
36.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife karaf met 4 glazen set gemaakt van glas met rokerig grijze kleur - karaf 1.1 liter - glazen 200 ml
36.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dit set bevat een karaf met een inhoud van 1.1 liter en 4 glazen met een inhoud van 200 ml, perfect voor gezellige momenten met familie en vrienden.

Het moderne ontwerp van de karaf met afsluitende bal maakt het een echte eyecatcher op elke tafel, voegt een elegante touch toe en is bovendien praktisch.

Het grote volume van de karaf biedt voldoende ruimte voor verfrissende drankjes, terwijl de glazen op een stijlvolle manier het serveren completeren.

Dit royale geschenkset is ideaal voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen of housewarmings.

De hoogwaardige afwerking van de karaf en glazen met kwaliteitsvol materiaal garandeert duurzaamheid en zorgt voor een genot in een modern ontwerp.

Intirilife Glazen karaf met 4 glazen

Deze royale set bestaat uit een karaf met een inhoud van 1.1 liter en vier stijlvolle glazen met een inhoud van 200 ml - de perfecte combinatie voor gezellige momenten met familie en vrienden.

Met een modern ontwerp en een fascinerende afsluitende bal is de karaf niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger op elke tafel. Of het nu gaat om verfrissende waterinfusies, fruitige sappen of edele wijnen, deze karaf brengt uw drankjes perfect naar voren.

Het grote volume van de karaf stelt u in staat om royale hoeveelheden van uw favoriete drankjes te serveren, terwijl de glazen het drankervaring stijlvol completeren. Elk glas ligt prettig in de hand en geeft elke slok een vleugje elegantie.

Deze set is niet alleen bedoeld voor eigen gebruik, maar ook een ideaal geschenkset voor speciale gelegenheden. Verras uw dierbaren met deze hoogwaardige set bij bruiloften, verjaardagen of housewarmings.

Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, belooft deze set duurzaamheid en blijvend plezier bij het genieten van uw drankjes. Geniet van de hoogwaardige afwerking die deze set tot iets bijzonders maakt en uw tafelcultuur verrijkt.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340404
  • Kleur: Transparant
  • Afmeting (cm): 33x32 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1290.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten