Intirilife huwelijksgastenboek mr & mrs vintage diy houten trouwboek - 26,1 x 18,9 x 0,9 cm - creatief trouwalbum

4668268
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife huwelijksgastenboek mr & mrs vintage diy houten trouwboek - 26,1 x 18,9 x 0,9 cm - creatief trouwalbum
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife huwelijksgastenboek Mr & Mrs Vintage DIY houten trouwboek - 26,1 x 18,9 x 0,9 cm - Creatief trouwalbum cadeau voor de trouwdag

Huwelijkscadeauboek Mr & Mrs Vintage:

Intirilife nodigt je uit om de magie van je trouwdag vast te leggen met ons prachtige gastenboek in vintage-stijl. Elk bericht wordt een klein kunstwerk dankzij de elegante houten kaft, die liefdevol is afgewerkt met lasersnij- en graveertechnieken. De romantisch ontworpen MR & MRS letters, omlijst door een delicaat hart, geven het boek een persoonlijk en liefdevol tintje.

In dit boek vind je 20 vellen stevig ongestreken papier met in totaal 40 pagina's voor de gedachten en wensen van je gasten. Het biedt genoeg ruimte om de welgemeende boodschappen van je dierbaren vakkundig weer te geven. Het totale formaat van 26,1 x 18,9 x 0,9 cm maakt het een handige metgezel voor je feestelijkheden.

Of het nu het middelpunt van je bruiloft is of een flexibel album voor andere levensgebeurtenissen, dit boek past zich aan je behoeften aan. Verwijder gewoon de MR & MRS letters en het wordt het perfecte aandenken voor jaarlijkse reünies, babyborrels of jubilea.

Intirilife staat voor kwaliteit en stijl. Ons gastenboek is niet alleen een prachtig aandenken, maar ook een symbool van de duurzaamheid en schoonheid van jullie gedeelde herinneringen. Laat je inspireren door Intirilife en creëer een gepersonaliseerd gastenboek dat net zo uniek is als jullie grote dag zelf.

Intirilife presenteert het gastenboek voor bruiloften in een vintage look met een robuuste houten kaft, versierd met delicaat kant en een elegante strik - een tijdloos trouwaccessoire dat je favoriete herinneringen vastlegt op 20 pagina's.

Het trouwboek van Intirilife, voorzien van een precieze lasersnede en fijne gravure, toont het edele MR & MRS opschrift, Wedding en een hartontwerp dat een lange levensduur en liefde belooft tot in het kleinste detail. Het perfecte cadeau.

Met 40 aanpasbare pagina's van stevig papier biedt ons Intirilife gastenboek veel ruimte voor persoonlijke berichten en creatief ontwerp - de afzonderlijke elementen kunnen flexibel en persoonlijk op de houten kaft worden bevestigd met lijm.

Het veelzijdige ontwerp van het Intirilife gastenboek, formaat 26,1 x 18,9 x 0,9 cm, maakt het de ideale metgezel voor verjaardagen, babyborrels, jubilea of verjaardagen, en kan ook worden aangepast zonder de letters MR & MRS en Wedding.

Met het trouwboek garandeert Intirilife niet alleen een uitstekende afwerking, maar ook een stijlvolle manier om de verhalen en felicitaties van je dierbaren te bewaren voor de toekomst en ze op elk moment opnieuw te beleven.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340213
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 27x19x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten