Intirilife handdoekrek zonder boren van zwart roestvrij staal - 41.5 x 4.5 x 6.5 cm handdoekhouder

4668600
27.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife handdoekrek zonder boren van zwart roestvrij staal - 41.5 x 4.5 x 6.5 cm handdoekhouder
27.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife Handdoekrek zonder boren van Zwart roestvrij staal - 41.5 x 4.5 x 6.5 cm - Eenvoudige montage van de badhanddoekhouder, Zelfklevend voor keuken, badkamer, aan de muur, kasten

Intirilife Zelfklevend roestvrijstalen handdoekrek

Elegantie ontmoet functionaliteit met onze innovatieve handdoekhouder. Zonder het gedoe van boren en zonder lelijke gaten in je muren, is onze houder moeiteloos te installeren dankzij de zelfklevende functie. Gewoon afpellen, aandrukken en je nieuwe houder is klaar voor gebruik.

Veelzijdigheid is de kern van het ontwerp. Horizontaal of verticaal, de houder past zich aan je ruimte en ontwerpvereisten aan, waardoor je de vrijheid hebt om hem te plaatsen op de manier die het beste bij je kamer past.

De universele toepasbaarheid is een ander hoogtepunt. Tegels, glas of metalen oppervlakken - het maakt niet uit welk glad oppervlak je in je kamers hebt, onze houder houdt stevig en stevig vast. En hij blijft niet alleen functioneel. Met zijn moderne en eenvoudige ontwerp past hij harmonieus in elke sfeer en voegt hij een vleugje klasse toe.

Investeer in kwaliteit en design met onze handdoekhouder en ervaar het verschil.


Onze handdoekhouder biedt een moeiteloze montage zonder lelijke gaten en hecht gemakkelijk dankzij de zelfklevende functie.

Afhankelijk van uw ruimte- en ontwerpbehoeften kan de houder zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, overtuigt de houder niet alleen met zijn stijlvolle uitstraling, maar ook met zijn langdurige bestendigheid tegen roest en slijtage.

De universele toepasbaarheid zorgt voor een veilige en stevige bevestiging op verschillende gladde oppervlakken zoals tegels, glas of metalen oppervlakken.

Onze handdoekhouder vertegenwoordigt de ideale combinatie van functionaliteit en ontwerp en past harmonieus in elke moderne ruimte.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340305
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 42x5x7 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 461.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten