Intirilife glazen voorraadbussen met kurkbol 4-delige set - 1,2 l / 930 ml / 670 ml / 400 ml inhoud - glazen voorraadpot

4736033
31.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
3,3 Sterren
Intirilife glazen voorraadbussen met kurkbol 4-delige set - 1,2 l / 930 ml / 670 ml / 400 ml inhoud - glazen voorraadpot
31.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife glazen voorraadbussen met kurkbol 4-delige set - 1,2 L / 930 ml / 670 ml / 400 ml inhoud - glazen voorraadpotten voor levensmiddelen snoepjes kruiden koffie suiker

Intirilife opslagcontainerset van glas met kurkbol

Intirilife zet een nieuwe standaard in modern keukenontwerp met deze voorraadpotten set. De glazen potten combineren functionaliteit met een vleugje elegantie en dienen ook als stijlvolle decoratieve elementen. De maten XS tot L (14, 19, 24 en 29 cm) bieden een breed scala aan gebruiksmogelijkheden en voldoen aan alle opslagvereisten - van specerijen tot kruiden.

De bolvormige kurkendeksels zijn niet alleen luchtdicht, maar passen ook naadloos in het eigentijdse ontwerp, dat een echte blikvanger is in elke keuken. Het transparante glas geeft een duidelijk zicht op de inhoud en vergemakkelijkt de selectie, terwijl schoonmaken moeiteloos is, waardoor de potten bijzonder hygiënisch zijn.

Deze voorraadpotten van Intirilife, een moderne en stijlvolle update voor de organisatie van je keuken, zijn meer dan gewoon voorraadpotten - ze zijn een uitdrukking van smaak en designbewustzijn. Maak een duidelijk statement van kwaliteit en esthetiek in je huis met Intirilife.


Intirilife voorraadpotten in XS tot L: Vier maten (14, 19, 24, 29 cm) voor flexibele opslagmogelijkheden - ideaal voor kruiden, snoep, noten, koffie, thee, snoepjes en meer.

Stijlvol ontwerp: Ball kurk deksel zorgt voor een luchtdichte afsluiting en geeft de glazen potten een moderne, esthetische look.

Praktisch en hygiënisch: Gemakkelijk schoon te maken glas dat de versheid van het voedsel bewaart en tegelijkertijd een duidelijk zicht op de inhoud biedt.

Veelzijdig: Of het nu voor pasta, muesli of snacks is - deze glazen potten met kurken zijn de ideale aanvulling voor elke keuken of een geweldig decoratief element in de eetkamer of woonkamer.

Duurzame kwaliteit: De Intirilife voorraadpot is gemaakt van robuust glas met een nauwsluitend deksel van kurk en biedt een duurzame opbergoplossing.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340435
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 9x9x29 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen