Intirilife glazen karaf met gouden rand en kurk - 1,7 liter inhoud - kristallen kannenkaraf voor water ijsthee wijn sap

4668529
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife glazen karaf met gouden rand en kurk - 1,7 liter inhoud - Kristallen kannenkaraf voor water ijsthee wijn sap

Intirilife glazen karaf met gouden rand en kurk

De Intirilife waterkaraf met gouden rand is een meesterwerk van elegantie en functionaliteit. Met een inhoud van 1,7 liter en gemaakt van kristalhelder, geribbeld glas geeft deze karaf elke ruimte een luxe uitstraling. De glinsterende gouden rand aan de bovenkant geeft de karaf een prachtig, stijlvol karakter dat zowel bij dagelijks gebruik als bij speciale gelegenheden bewonderd zal worden.

De vintage charme wordt gecombineerd met moderne functionaliteit, want hij is vaatwasmachinebestendig en dus gemakkelijk te onderhouden. Of het nu voor water, wijn, ijsthee of sap is, deze karaf past zich aan al je behoeften aan en behoudt zijn schoonheid, zelfs na veelvuldig gebruik, dankzij de hoogwaardige afwerking.

Deze karaf is niet alleen een handige metgezel voor elke dag, maar ook een ideaal cadeau-idee. Voor bruiloften, housewarmingfeestjes of als blijk van waardering, het is een geschenk dat stijl en functionaliteit combineert. Het ergonomische ontwerp garandeert een stevige grip, waardoor schenken een plezier wordt en het gebruik een probleemloze ervaring is voor zowel gasten als gastheren.

In de wereld van glaswerk is de Intirilife waterkaraf met gouden rand en houten deksel een onmisbaar element dat esthetiek en nut combineert in een vorm die zal worden herinnerd.


Een elegante highlight voor elke kamer: Intirilife waterkaraf met een inhoud van 1,7 liter, perfect gevormd met geribbeld glas en een fijne gouden rand voor een vleugje luxe.

Vintage charme ontmoet functionaliteit: deze collectie geribbeld glaswerk combineert klassiek design met moderne bruikbaarheid, vaatwasmachinebestendig voor ongecompliceerd onderhoud.

Decoratief statement: Met zijn tijdloze, elegante ontwerp en hoogwaardige afwerking is de karaf niet alleen een praktisch alledaags item, maar ook een stijlvolle decoratie. Perfect voor water, ijsthee, sap of zelfs wijn.

Perfect cadeau-idee: Of het nu voor housewarming-feestjes of bruiloften is, deze waterkaraf met houten deksel en gouden rand is een smaakvol en nuttig cadeau.

Ergonomisch en veilig: het robuuste houten deksel zorgt ervoor dat de drank vers blijft, terwijl de karaf zelf stevig in het handvat zit om makkelijk te schenken.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340411
  • Kleur: Transparant
  • Afmeting (cm): 10x10 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 535.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten