Intirilife fietsslot met cijferslot 1 m in zwart - duurzaam, flexibel kettingslot met 5-cijferige nummercombinatie

4668716
20.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife fietsslot met cijferslot 1 m in zwart - duurzaam, flexibel kettingslot met 5-cijferige nummercombinatie
20.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het fietsslot heeft een robuust cijferslot met een 5-cijferige nummercombinatie, zonder sleutel. Met tienduizenden combinatiemogelijkheden biedt het een veilige beveiliging tegen diefstal.

De 6 mm dikke stalen ketting is bestand tegen 12 ton hydraulische druk en biedt een hoge boor- en zaagbestendigheid. Dit voorkomt gewelddadige schade en garandeert de veiligheid van uw fiets.

De 1 meter lange ketting is flexibel en ideaal voor transport. Het kan gemakkelijk om fietsrekken of andere objecten worden geslingerd, waardoor het veelzijdige gebruiksmogelijkheden biedt.

De stalen ketting is bekleed met een textielslang die deze beschermt tegen roest. Bovendien voorkomt de textielslang koude handen in de winter, zodat u het slot comfortabel kunt gebruiken.

Het fietsslot is zwart en past daardoor bij elke fietsstijl. Naast veiligheid biedt het ook een esthetische aanvulling op uw fiets.

Intirilife Fietsslot met cijfercombinatie, zwart

Beveilig uw fiets betrouwbaar met ons fietsslot met cijferslot. Het robuuste slot bestaat uit een 6 mm dikke stalen ketting, die is omhuld met een beschermende textielbuis om roestvorming te voorkomen. Met een lengte van 1 m biedt de flexibele ketting veelzijdige gebruiksmogelijkheden en is hij ideaal om te vervoeren.

Het cijferslot heeft een 5-cijferige cijfercombinatie, zonder sleutel, met tienduizenden combinatiemogelijkheden, om u een betrouwbare bescherming tegen diefstal te bieden. De stalen ketting weerstaat 12 ton hydraulische druk en is boor- en zaagbestendig, om gewelddadige schade te voorkomen en de veiligheid van uw fiets te garanderen.

Bovendien zorgt de textielbuis ervoor dat u in de winter geen koude handen krijgt. Het zwart ontworpen fietsslot past esthetisch bij elke fietsstijl en biedt u niet alleen veiligheid, maar ook comfort en betrouwbaarheid.

Bescherm uw fiets met ons fietsslot en ervaar een geruststellend gevoel, waar u uw fiets ook neerzet.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758331662
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 100x2 (LxB)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 668.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten