Intirilife etensbak keramisch met rekje in roze - totale afmetingen 20.5 x 8.5 cm - bak 15.5 x 6.5 cm 800 ml

4668424
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife etensbak keramisch met rekje in roze - totale afmetingen 20.5 x 8.5 cm - bak 15.5 x 6.5 cm 800 ml
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De veelzijdige voerbak is geschikt voor zowel honden als katten en biedt een optimale voeroplossing voor beide huisdiersoorten.

Gemaakt van hoogwaardig, robuust keramisch materiaal, is de voerbak duurzaam en stevig. Dit zorgt ervoor dat hij voldoet aan de behoeften van uw huisdieren en niet gemakkelijk omver wordt gestoten.

De voerbak is voorzien van een elegante en praktische bamboehouder. Hierdoor kan de bak op een licht verhoogde hoogte worden geplaatst, wat zorgt voor een comfortabelere voerinname.

Met een royale inhoud van maximaal 800 ml biedt de voerbak voldoende ruimte voor de maaltijden van uw huisdieren. Zo kunt u ervoor zorgen dat ze voldoende voeding krijgen zonder de bak constant bij te moeten vullen.

De voerbak is gemakkelijk schoon te maken, wat u tijd en moeite bespaart. Bovendien heeft hij een modieus maar eenvoudig ontwerp dat naadloos past in elke woonomgeving en tegelijkertijd efficiënte voeromstandigheden biedt.

Intirilife Keramieken voerbak voor honden en katten

Ontdek de veelzijdige voerbak die speciaal is ontworpen voor honden en katten. Gemaakt van hoogwaardig keramiek, is deze voerbak niet alleen duurzaam, maar ook stabiel genoeg om morsen te voorkomen. Met een indrukwekkende capaciteit van maximaal 800 ml biedt hij voldoende ruimte voor de maaltijden van uw harige vrienden, zonder constant bijgevuld te hoeven worden.

De voerbak wordt geleverd met een elegante bamboehouder, die niet alleen een stijlvol accent toevoegt, maar ook het eten vergemakkelijkt. Door de licht verhoogde plaatsing van de voerbak kunnen honden en katten een comfortabelere positie innemen en van hun eten genieten.

Een ander voordeel van deze voerbak is het gemakkelijke schoonmaken. Dankzij het gladde keramische materiaal kan hij moeiteloos worden afgeveegd en gereinigd, wat u tijd en moeite bespaart.

Met zijn modieuze en toch eenvoudige ontwerp past deze voerbak naadloos in elk interieur. Het is niet alleen functioneel, maar ook een blikvanger in uw huis.

Verwen uw viervoeters met een stijlvolle en efficiënte voerbak die hen een prettige voedingservaring biedt en bestel vandaag nog!

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758333239
  • Geschikt voor type huisdier: Hond
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 21x21x9 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten