Intirilife elektrische melkopschuimer in zwart met houder - batterij-aangedreven handopschuimer, melkschuim maker

4669127
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife elektrische melkopschuimer in zwart met houder - batterij-aangedreven handopschuimer, melkschuim maker
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Der elektrische melkopschuimer maakt moeiteloos schuimende melk in enkele seconden mogelijk voor een verscheidenheid aan dranken.

Dankzij de batterij-aangedreven functie is draadloos gebruik mogelijk, wat zorgt voor handigheid in gebruik.

De melkopschuimer wordt geleverd met een praktische houder die niet alleen zorgt voor een nette en stijlvolle opslag, maar ook de melkopschuimer binnen handbereik houdt.

Het ontwerp kenmerkt zich door eenvoudige elegantie, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk en naadloos in elke keuken past.

De melkopschuimer werkt efficiënt en tovert in korte tijd luchtig melkschuim, ideaal voor het bereiden van melkkoffie, latte macchiato, cappuccino en zelfs hete chocolademelk. Hij ligt prettig in de hand en zorgt voor eenvoudig gebruik.

Intirilife Elektrische melkopschuimer met houder

Ontdek de ultieme melkopschuimer voor jouw dagelijkse koffie- en genietmomenten! Onze elektrische, op batterijen werkende melkopschuimer levert moeiteloos perfect melkschuim voor diverse dranken. Met zijn handige houder wordt niet alleen voor eenvoudige en stijlvolle opslag gezorgd, maar ook voor directe toegang tot de opschuimer.

Het elegante ontwerp voegt zich naadloos in elke keuken en overtuigt zowel functioneel als esthetisch. Geen vervelende kabel hindert je bewegingsvrijheid - ons batterij-aangedreven model maakt flexibel opschuimen zonder beperkingen mogelijk.

Binnen de kortste tijd tovert onze melkopschuimer gewone melk om in luchtig en licht schuim, perfect om je koffiespecialiteiten zoals koffie verkeerd, latte macchiato en cappuccino af te ronden. Maar ook voor genietmomenten buiten de cafeïne, zoals warme chocolademelk, is hij uitermate geschikt.

Het prettige gebruik en het lichte gewicht maken de bediening moeiteloos. Haal nu onze melkopschuimer in huis en transformeer je koffie in een romig meesterwerk - elke dag, helemaal volgens jouw wensen!

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758331709
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Vermogen (Watt): 0.0
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 175.0
  • Maximale capaciteit melk opwarmen (ml): 0
  • Maximale capaciteit melk opschuimen (ml): 0

Beoordelingen

Gesponsorde producten