Intirilife dubbelwandig thermoglas - stijl met groeven - 190 ml- mondgeblazen geïsoleerd theeglas of koffieglas

4669131
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife dubbelwandig thermoglas - stijl met groeven - 190 ml inhoud - Mondgeblazen geïsoleerd voor latte macchiato, als theeglas of koffieglas met handvat

Intirilife dubbelwandig thermisch glas - stijl met groeven:

Intirilife presenteert een meesterwerk van de moderne drinkcultuur: het dubbelwandige thermische glas met spiraalvormige groeven. Dit buitengewone glas combineert stijl en functionaliteit, perfect afgestemd op de behoeften van fijnproevers. Met twee praktische maten van 190 ml en 260 ml past het bij elke gelegenheid, van een koffiepauze 's ochtends tot een ontspannen avondthee.

Het innovatieve, dubbelwandige ontwerp zorgt voor optimale isolatie, zodat je op de perfecte temperatuur van je favoriete drankjes kunt genieten. Of het nu gaat om een hete cappuccino, aromatische glühwein of een verfrissende ijsthee, dit glas beschermt je handen tegen de hitte of kou van de inhoud.

Het gebogen ontwerp en het indrukwekkende zwevende effect zetten je drankjes in de kijker en voegen een vleugje moderne esthetiek toe aan je keuken. Het is niet alleen een alledaags item, maar ook een ideaal cadeau voor iedereen die houdt van speciale en hoogwaardige keukenaccessoires.

Intirilife staat voor kwaliteit en uniciteit. Dit greeploze glas biedt een ongeëvenaarde drinkervaring en voegt een elegant tintje toe aan dranken zoals espresso, latte macchiato, matcha of longdrinks. Het is de perfecte keuze voor iedereen die waarde hecht aan stijl en elegantie.

Gemaakt van hoogwaardige materialen garandeert dit thermische glas duurzaamheid en robuustheid. Het is ideaal voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden. Met zijn ongewone gebogen lichtontwerp combineert deze set functionaliteit met een verbluffende look die zeker zal opvallen in elke keuken.

Intirilife presenteert het dubbelwandige thermoglas met een uniek ontwerp met spiraalvormige groeven waarin dranken zoals koffie, thee of ijsthee stijlvol tot hun recht komen. Verkrijgbaar met een inhoud van 190 ml, ideaal voor elke gelegenheid.

Ontdek met Intirilife de innovatieve, dubbelwandige constructie die zorgt voor optimale isolatie. Geniet van warme dranken zoals cappuccino of glühwein, maar ook van koele versnaperingen zoals ijskoffie of sap zonder je handen te verbranden.

Deze ongewone mok van Intirilife geeft je keuken een moderne, esthetische toets met zijn gebogen design en het zwevende effect van je favoriete drankjes. Ideaal als cadeau voor liefhebbers van bijzondere en hoogwaardige keukenaccessoires.

Met Intirilife kies je voor kwaliteit en specialiteit in één. Perfect voor espresso, latte macchiato, matcha of longdrinks, dit greeploze glas biedt een ongeëvenaarde drinkervaring en voegt een vleugje elegantie toe aan elk drankje.

Gemaakt van hoogwaardige materialen garandeert Intirilife duurzaamheid en robuustheid met deze thermomok. Voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, deze set combineert functionaliteit met een buitengewoon arc-design.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758362383
  • Dubbelwandig: Ja
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Met oor: Ja
  • Inhoud in liters: 0.19
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 8x8x11 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten