Intirilife dubbelwandig thermoglas - gebogen stijl - 200 ml - mondgeblazen geïsoleerd theeglas of koffieglas

4669118
21.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife dubbelwandig thermoglas - gebogen stijl - 200 ml - mondgeblazen geïsoleerd theeglas of koffieglas
21.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife dubbelwandig thermoglas - gebogen stijl - 200 ml inhoud - mondgeblazen geïsoleerd voor latte macchiato, als theeglas of koffieglas met handvat

Intirilife dubbelwandig thermoglas - gebogen stijl

Intirilife presenteert het exclusieve dubbelwandige thermoglas dat functionaliteit en modern design combineert. Dankzij het isolerende karakter houdt dit glas je favoriete dranken, warm of koud, langer op de ideale temperatuur. Perfect om van koffie, thee, cappuccino, latte macchiato, ijsthee of sap te genieten zonder je hand te verbranden of af te koelen.

Het unieke, gebogen ontwerp zorgt voor een indrukwekkende schuine stijl en creëert een fascinerend zwevend effect. Dit effect maakt van elk gebruik een visueel hoogtepunt en laat je drankjes in stijl zien.

Met een inhoud van 200 ml en een ergonomisch gevormd handvat is dit glas perfect voor dagelijks gebruik. Het ligt prettig in de hand en is ideaal voor elke gelegenheid.

Deze thermomok maakt indruk met zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. Hij is speciaal ontworpen voor veeleisende fijnproevers die waarde hechten aan uitmuntendheid en duurzaamheid.

Daarnaast is het Intirilife thermo glas een uitzonderlijk cadeau. Als set of individueel, het is de perfecte keuze om vrienden en familie modern drinkplezier te schenken. Ervaar het verschil met dit speciale thermo glas en geniet van je drankjes in een nieuw licht.


Dubbelwandig en geïsoleerd: Dit glas houdt je drankjes langer warm of koud zonder je hand te verbranden of te bevriezen. Geniet van koffie, thee, cappuccino, latte macchiato, ijsthee of sap op de perfecte temperatuur. Of het nu zomer of winter is.

Modern ontwerp met zwevend effect: Het gebogen ontwerp geeft deze beker een unieke schuine stijl en creëert een fascinerend zwevend effect dat je drankjes in stijl presenteert.

200 ml inhoud met handvat: Met een inhoud van 200 ml en een praktisch handvat ligt dit glas bijzonder prettig in de hand en is het ideaal voor dagelijks gebruik.

Hoge kwaliteit: Dit thermische glas wordt gekenmerkt door zijn uitstekende afwerking en duurzaamheid. Het is bijzonder geschikt voor veeleisende kenners. Een speciaal soort beker.

Een bijzonder cadeau: Dit glas is niet alleen voor persoonlijk gebruik, maar ook een bijzonder cadeau voor vrienden en familie. Geef een modern verwencadeau met dit unieke thermo glas van Intirilife.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758362345
  • Dubbelwandig: Ja
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Inhoud in liters: 0.2
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 6,8x11x7x11 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 6.8
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 174.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten