Intirilife documentenbak met 3 vakken ijzer 30,5 x 35 x 26 cm antislip brievenbak bureaulade voor maximaal a4-documenten

4671139
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife documentenbak met 3 vakken ijzer 30,5 x 35 x 26 cm antislip brievenbak bureaulade voor maximaal a4-documenten
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife documentenbak met 3 vakken van ijzer - 30,5 x 35 x 26 cm - Antislip brievenbak Bureaulade voor maximaal A4-documenten Organisator accessoire voor kantoor Mesh design

Intirilife documenthouder met 3 vakken

Ontdek de perfecte oplossing voor de organisatie van uw kantoor met het Intirilife documentarchiveringssysteem. Gemaakt van stevig metaal in een elegant gaasontwerp, meet dit bureaublad 36 cm in diepte, 27 cm in lengte en 3,5 cm in hoogte, waardoor het de perfecte maat heeft voor al uw A4-documenten. De plank wordt geleverd met alle benodigde schroeven en beschermkapjes voor een veilige en stabiele standaard en om je oppervlakken te beschermen.

De plank heeft drie vakken met speciale rails zodat je documenten, dossiers, mappen en schriften gemakkelijk kunt ordenen en snel kunt verwijderen als dat nodig is. De montage is ook kinderspel dankzij de geïllustreerde instructies op de achterkant van de verpakking.

De antislipeigenschappen van het brievenbakje zorgen ervoor dat je documenten goed op hun plaats blijven en niet van je bureau glijden, zodat je georganiseerd en opgeruimd blijft. En last but not least past het moderne ontwerp van metaalgaas naadloos in elke kantooromgeving en voegt het een vleugje stijl en professionaliteit toe aan uw werkplek. Met het Intirilife bureaublad heb je een onmisbaar accessoire voor een goed georganiseerd en esthetisch mooi kantoor.


Intirilife documentenbak: Stevig metaal met gaasontwerp - Afmetingen: 36 cm diep, 27 cm lang, 3,5 cm hoog. Inclusief schroeven en beschermkappen voor een stevige standaard en bescherming van de basis.

Efficiënt kantooraccessoire: Organiser met 3 vakken voor A4-documenten, uitgerust met rails om de vakken gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen voor snelle toegang.

Eenvoudige montage: Duidelijke instructies op de achterkant van de verpakking helpen je om het dienblad snel in elkaar te zetten.

Antislip ontwerp: Het brievenbakje heeft een antislip oppervlak waardoor de papieren niet wegglijden en je bureau opgeruimd blijft.

Modern kantooraccessoire: Het metalen gaasontwerp houdt niet alleen de boel op orde, maar voegt ook een modern tintje toe aan het dagelijkse kantoorleven. Ideaal voor dossiers, boeken en schriften.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758362222
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten