Intirilife cosmetic bin platte afvalemmer wit beige deksel en bamboe-look 19,3 x 10,7 cm tafelemmer met drukknopopening

4668275
20.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife cosmetic bin platte afvalemmer wit beige deksel en bamboe-look 19,3 x 10,7 cm tafelemmer met drukknopopening
20.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife cosmetic bin platte afvalemmer in wit met beige deksel en bamboe-look - 19,3 x 10,7 cm - Tafelemmer met drukknopopening voor badkamer kantoor keuken Mini tafelemmer met krasbescherming

Intirilife Cosmetische prullenbak in het wit met beige deksel

Ontdek een esthetisch meesterwerk - ons product maakt indruk met tijdloze elegantie, een harmonieus kleurenspel en een visuele verrijking voor elke ruimte. Ondanks zijn compacte formaat past het naadloos in elke omgeving en biedt het flexibel gebruik, zelfs in de kleinste hoekjes.

Het eenvoudige gebruik maakt afvalverwijdering eenvoudig en hygiënisch. Met doordachte constructie en praktisch gebruik is ons product een betrouwbare oplossing voor dagelijks gebruik. Maar het overtuigt niet alleen door esthetiek en functionaliteit - de veelzijdigheid maakt het tot een perfecte metgezel in de badkamer, op kantoor of in de keuken.

Robuustheid en elegantie gaan hand in hand. Stevige voeten zorgen voor een veilige ondersteuning, terwijl de geïntegreerde krasbescherming de langdurige schoonheid en verzorging van het product waarborgt. Investeer in kwaliteit en esthetiek met ons multifunctionele, ruimtebesparende en gemakkelijk te hanteren product.


Esthetisch design: De Intirilife cosmetische prullenbak combineert elegantie met functionaliteit - witte behuizing, beige deksel en zwenkdeksel geven elke ruimte, of het nu de badkamer, kantoor of keuken is, een moderne touch.

Ruimtebesparende grootte: Met compacte afmetingen van 19,3 x 10,7 cm past de prullenbak perfect in kleine ruimtes. Een vuilnisbak die onopvallend en toch stijlvol afval verzamelt.

Eenvoudige bediening: De drukknopopening maakt het verwijderen van badkamerafval of kantoormateriaal eenvoudig. Discreet en geurwerend dankzij het zwenkdeksel.

Multifunctioneel: Niet alleen geschikt voor badkamerafval, maar ook als praktische kantoor- of keukenprullenbak. Modern design voor verschillende toepassingen.

Stabiliteit en verzorging: Uitgerust met stabiele voeten voor een veilige ondersteuning en een krasbescherming om het oppervlak te beschermen. Een duurzame metgezel voor stijlvol afvalbeheer.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758362277
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 15x20x20x11 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 15.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 278.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten