Intirilife bureau-organizer van ijzergaas in zwart - 22 x 14 x 13 cm - bureau-organizer

4671140
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife bureau-organizer van ijzergaas in zwart - 22 x 14 x 13 cm - bureau-organizer
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife bureau-organizer van ijzergaas in zwart

De Intirilife bureau organizer van ijzergaas in stijlvol zwart is de perfecte aanvulling op elk bureau dat orde en functionaliteit combineert. Uitgerust met verschillende vakken, een pennenhouder, een vak voor kantoorbenodigdheden en een notitiehouder, kun je al je essentiële spullen netjes opbergen. De extra lade biedt verborgen opbergruimte voor notitieblokken en kleinere voorwerpen, terwijl de stevige constructie en roestbestendige coating voor duurzaamheid zorgen.

Dankzij de antislipkussentjes aan de onderkant blijft de organiser goed op zijn plaats, zelfs op gladde oppervlakken. De doordachte indeling van de vakken en houders zorgt voor een duidelijk overzicht van je werkmateriaal en maakt het makkelijk om paperclips, scharen, nietmachines en pennen te vinden. Dit ruimtebesparende organisatietalent is niet alleen praktisch, maar ondersteunt ook een betere concentratie door een opgeruimd werkoppervlak en bevordert zo de netheid en orde.

De bureau-organizer van Intirilife is daarom een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die waarde hecht aan een opgeruimde en efficiënte werkomgeving.


De bureau-organizer van Intirilife, gemaakt van hoogwaardig ijzergaas in klassiek zwart, biedt met zijn verschillende vakken, pennenhouder en extra vak een overzichtelijke opbergoplossing voor alle kantoorbenodigdheden.

Maximaliseer je werkruimte met deze compacte en ruimtebesparende bureau-organizer, die niet alleen dingen netjes houdt dankzij de extra lade en duidelijke zichtbaarheid van keukengerei.

Stabiliteit en elegantie gecombineerd: de Intirilife organiser van ijzeren gaas heeft een roestwerende coating die garandeert dat paperclips, scharen, nietmachines en meer altijd schoon zijn en goed zichtbaar.

De volledige bureau-organizer van Intirilife is aan de onderkant voorzien van antislipkussentjes die zorgen voor een stabiele grip en wegglijden voorkomen, zelfs op gladde oppervlakken.

De bureau-organizer van Intirilife met zijn doordachte indeling biedt een vaste plek voor alle kantoorhulpen en helpt rommel te voorkomen, wat leidt tot een betere concentratie door orde.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758362253

Beoordelingen

Gesponsorde producten