Intirilife broodvorm taartvorm van koolstofstaal in zwart - 750 gr brood - 25,5 x 13 x 6 cm

4669111
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife broodvorm taartvorm van koolstofstaal in zwart - 750 gr brood - 25,5 x 13 x 6 cm
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife broodvorm Broodvorm Taartvorm van koolstofstaal in zwart - 750 gr brood - 25,5 x 13 x 6 cm - Rechthoekige vorm met antiaanbaklaag voor gebak Brood-vleesbrood Ovenvorm Sponscake

Intirilife broodvorm Broodvorm

De Intirilife broodvorm van koolstofstaal is het perfecte bakaccessoire voor elk huishouden. Met afmetingen ideaal voor 750 g deeg, is het ideaal voor het bereiden van heerlijke biscuitjes, vers brood of een hartig gehaktbrood. De antiaanbaklaag van hoge kwaliteit garandeert dat je bakwaren er gemakkelijk uit glijden en het blik kan achteraf zonder veel moeite worden schoongemaakt.

De rechthoekige vorm zorgt voor een snelle warmteoverdracht en een gelijkmatige warmteverdeling, wat zorgt voor een gelijkmatige bruining en betrouwbaar werkt, zelfs bij hoge temperaturen. Deze eigenschappen maken de cakevorm tot een onmisbaar instrument voor dagelijks bakken.

Deze ovenschaal is compatibel met de koelkast en de vriezer en blijkt uiterst praktisch te zijn, en het vaatwasserbestendige ontwerp maakt schoonmaken een fluitje van een cent. De brede handgrepen zijn ontworpen om gemakkelijk vast te houden, zelfs met ovenwanten, zodat je ze veilig en gemakkelijk uit de oven kunt halen.

Met deze broodvorm combineert Intirilife design met functionaliteit en biedt een duurzaam product dat in geen enkele keuken mag ontbreken. Of je nu een beginnende of ervaren kok bent, deze cakevorm zal indruk op je maken met zijn kwaliteit en gebruiksgemak, en helpt je om van elk bakproject een culinair kunstwerk te maken.


De Intirilife broodvorm van koolstofstaal combineert duurzaamheid met functionaliteit en het oppervlak met antiaanbaklaag maakt het gemakkelijk om cakejes tot 750 g of vers brood uit de vorm te halen.

De rechthoekige vorm van deze veelzijdige cakevorm garandeert een gelijkmatige warmteverdeling voor een perfecte bruining van cake, gehaktbrood en andere ovengerechten.

De broodtrommel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van gepassioneerde bakkers, is bestand tegen hoge oventemperaturen en maakt indruk met zijn snelle warmteoverdracht en hoge temperatuurbestendigheid.

Dankzij de speciale coating is de broodvorm niet alleen makkelijk schoon te maken, maar ook vaatwasmachinebestendig en geschikt voor de koelkast en vriezer, waardoor het een praktische hulp is in elke keuken.

Het brede handvat van de cakevorm maakt veilig hanteren mogelijk, zelfs met ovenwanten, zodat cakes en broden uit de oven kunnen worden gehaald zonder uit te glijden of te glijden.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758364004
  • Materiaal bodem: Edelstaal
  • Type bakvorm: Cakevorm
  • Type anti-aanbaklaag: Standaard anti-aanbaklaag
  • Vorm: Rechthoekig
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 11x26x13x6 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 11.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten