Intirilife brooddoos broodtrommel met deksel in grijs - 42,8 x 22,7 x 13,7 cm - opbergdoos mand container

4668375
42.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife brooddoos broodtrommel met deksel in grijs - 42,8 x 22,7 x 13,7 cm - opbergdoos mand container
42.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife Brooddoos met Deksel in Grijs - 42,8 x 22,7 x 13,7 cm - Opbergdoos Mand Container voor Broodjes Gebak

Intirilife brooddoos met deksel in grijs

De brooddoos is de ideale oplossing voor het stijlvol en vers bewaren van brood, broodjes en gebak. Met zijn royale afmetingen van 42,8 x 22,7 x 13,7 cm biedt hij voldoende ruimte voor een verscheidenheid aan bakwaren. Deze brooddoos maakt niet alleen indruk met zijn functionaliteit, maar ook met zijn moderne design dat in elke keuken past.

Een bijzonder hoogtepunt is het multifunctionele deksel, dat ook gebruikt kan worden als snijplank. Deze innovatieve oplossing bespaart niet alleen ruimte, maar maakt de brooddoos ook tot een onmisbare hulp in elke keuken. De combinatie van opbergbox en snijplank maakt het hanteren van brood en gebak bijzonder praktisch.

De levensduur van de brooddoos wordt gegarandeerd door het gebruik van hoogwaardige materialen. Hij is robuust en duurzaam, waardoor hij lang meegaat in je keuken. Het luchtdichte deksel van de box helpt je gebakken producten langer vers en smakelijk te houden. Dit betekent dat je langer van brood en gebak kunt genieten en dat het zijn kwaliteit niet verliest.

De broodtrommel van Intirilife is niet alleen een praktische hulp, maar ook een stijlvol accessoire voor elke keuken. De moderne grijze kleur past bij veel verschillende inrichtingsstijlen en geeft een elegant accent aan je werkblad. Deze broodtrommel van Intirilife is de perfecte keuze voor het stijlvol en praktisch opbergen van je bakwaren.


Intirilife presenteert een stijlvolle opbergdoos in grijs die perfect is voor het bewaren van brood, broodjes en gebak. Met zijn afmetingen van 42,8 x 22,7 x 13,7 cm biedt hij veel ruimte en blijven je bakwaren langer vers.

Het deksel van de Intirilife broodtrommel doet ook dienst als praktische snijplank. Dit multifunctionele ontwerp is ideaal voor keukens met beperkte ruimte en biedt een ruimtebesparende oplossing voor het bewaren en bereiden van brood.

De broodtrommel van Intirilife wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid en robuustheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen is het niet alleen een elegante, maar ook een praktische en duurzame metgezel in je keuken.

Dankzij het intelligente ontwerp van de Intirilife broodbox blijven brood en gebak langer vers. Het deksel zorgt ervoor dat je bakwaren hun versheid en smaak langer behouden.

Intirilife focust op functionaliteit en esthetiek: de moderne grijze kleurstelling van de broodtrommel past in elke keukenomgeving en maakt het een aantrekkelijk en nuttig accessoire op je werkblad.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758333789
  • Luchtdicht: Ja
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 43x23x14 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten