Intirilife brooddoos box met deksel 3 kruidenpotjes en 3 lepels in roze - 42,2 x 22,6 x 13,9 cm - opbergdoos

4668374
57.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife brooddoos box met deksel 3 kruidenpotjes en 3 lepels in roze - 42,2 x 22,6 x 13,9 cm - opbergdoos
57.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife Brooddoos met deksel 3 kruidenpotjes en 3 lepels in roze - 42,2 x 22,6 x 13,9 cm - Opbergdoos Mand Container voor broodjes gebak

Intirilife Brooddoos met deksel 3 kruidenpotjes en 3 lepels

Intirilife presenteert een charmant ensemble voor je keuken: Een brooddoos met deksel, drie blikken en blokjes, allemaal in een zachtroze kleur die meteen in het oog springt. De brooddoos meet 42,2 x 22,6 x 13,9 cm en is ruim genoeg om brood en bakwaren vers te houden. Het deksel is slim ontworpen als snijplank, waardoor het een praktische 2-in-1 keukenhulp is. Intirilife brooddoos Brooddoos met deksel 3 kruidenblikjes en 3 blokjes

De set bevat bovendien drie blikken die speciaal zijn ontworpen om koffie, suiker en thee smaakvol in te bewaren. Deze blikken zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch met hun bijpassende tuiten en harmonieuze kleurstelling. Ze houden alles netjes en bieden snelle toegang tot je favoriete keukenbenodigdheden.

De broodtrommel en blikken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en de versheid van je eten bewaren. Met deze set heeft Intirilife een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit gecreëerd die zorgt voor organisatie en een hoogtepunt in elke keuken. Met deze set zijn verse ingrediënten en een stijlvolle presentatie in je keuken altijd gegarandeerd


Intirilife voegt een kleurrijk accent toe aan je keuken met deze brooddoos in roze. Met zijn afmetingen van 42,2 x 22,6 x 13,9 cm biedt hij genoeg ruimte om brood en gebak lang vers te houden.

De set in roze biedt niet alleen een stijlvolle brooddoos, maar ook drie blikken om koffie, suiker en thee in te bewaren op een manier die de smaak beschermt - perfect voor liefhebbers van fijne lekkernijen.

Het deksel van de broodtrommel dient ook als stevige snijplank, optimaliseert je werkoppervlak en biedt een praktische 2-in-1 oplossing voor je keuken.

De brooddoos van Intirilife is ontworpen voor het langdurig bewaren van broodproducten en beschermt je bakproducten tegen vocht en voorkomt dat ze uitdrogen.

De set van broodtrommel, blikken en lepels in roze combineert elegantie met functionele intelligentie en zorgt ervoor dat je favoriete ingrediënten altijd op een frisse en stijlvolle manier worden gepresenteerd.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758333796
  • Luchtdicht: Ja
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 43x23x14 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten