Intirilife bagageriem met cijferslot en naamlabel in blauw - 200-100 x 5 cm / 145-171 x 5 cm - koffergordel

4668564
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife bagageriem met cijferslot en naamlabel in blauw - 200-100 x 5 cm / 145-171 x 5 cm - koffergordel
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De in lengte verstelbare bagageriem biedt optimale veiligheid en past zich flexibel aan verschillende koffermaten aan.

Het geïntegreerde TSA-cijferslot maakt stressvrij reizen naar de VS mogelijk, omdat het is goedgekeurd door de Amerikaanse douaneautoriteiten.

Geen sleutel nodig - het sleutelgat is uitsluitend voor TSA-personeel voor controles en garandeert dus een soepele douaneprocedure.

Het naamplaatje maakt eenvoudige identificatie van uw bagage mogelijk en minimaliseert het risico op verwarring.

Zo stel je het slot in: houd de gesp ingedrukt, stel je persoonlijke cijfercombinatie in, laat de gesp los en het slot is ingesteld. Noteer de numerieke code voor eigen herinnering!

Intirilife Bagageriem met TSA-combinatieslot en adreslabel

Veiligheid en comfort gaan hand in hand als je reist. Met onze in lengte verstelbare bagageriem geniet je optimaal van beide. De riem past zich flexibel aan verschillende koffermaten aan en zorgt voor een stevige grip tijdens je reis.

Een speciaal hoogtepunt is het geïntegreerde TSA-combinatieslot. Als je naar de VS reist, kun je er zeker van zijn dat je koffer zonder vertraging of schade door de douanecontrole komt. Het slot is goedgekeurd door de Amerikaanse douaneautoriteiten en zorgt ervoor dat TSA-personeel je koffer kan openen en inspecteren zonder de band te beschadigen. Het sleutelgat is exclusief voor gebruik door TSA-medewerkers. Dit garandeert een soepel douaneproces en je hoeft je geen zorgen te maken over je bagage.

De extra naamplaatjesfunctie maakt het identificeren van je bagage veel gemakkelijker en minimaliseert het risico op verwarring. Schrijf gewoon je naam en contactgegevens op het label en bevestig het aan de riem. Zo weet je zeker dat je koffer altijd de weg naar jou vindt.

Of je nu op reis gaat voor zaken of voor je plezier, deze bagageriem is de ideale metgezel voor een zorgeloze reis. Vertrouw op de kwaliteit en de doordachte functies van deze riem om je volgende reis nog aangenamer te maken.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340640
  • Inclusief slot: Ja
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Nylon
  • Afmeting (cm): 200x7x2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten