Intirilife afdruiprek roestvrij stalen afdruiprek om op te rollen in zwart - 53 x 34 cm - afdruiprek voor gootsteen

4668278
21.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je kleur:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife afdruiprek roestvrij stalen afdruiprek om op te rollen in zwart - 53 x 34 cm - afdruiprek voor gootsteen
21.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife afdruiprek Roestvrijstalen oprolbaar afdruiprek

Het Intirilife roestvrijstalen afdruiprek is het toppunt van functionele elegantie en innovatie in je keuken. Het is ontworpen als multifunctioneel keukengerei en is ideaal voor het drogen van allerlei keukengerei - van servies tot potten en pannen, bestek en deksels van steelpannen. Met zijn robuuste, duurzame roestvrijstalen structuur en flexibele, hittebestendige siliconen uiteinden is dit afdruiprek een duurzame investering die zelfs bij regelmatig gebruik in de vaatwasser zijn kwaliteit behoudt.

Dankzij het praktische ontwerp kun je het rek in één simpele beweging uitvouwen en over je gootsteen plaatsen, waar de antislip siliconen uiteinden zorgen voor een stabiele, stevige stand. Of het nu gaat om het afgieten van pas afgewassen vaat of het laten afkoelen van hete pannen, het hittebestendige ontwerp zorgt ervoor dat je afdruiprek bestand is tegen hoge temperaturen zonder te vervormen of te beschadigen.

De ruimtebesparende kwaliteit is bijzonder opmerkelijk. Het kan in enkele seconden worden opgerold of opgevouwen zodat het zelfs in de kleinste keuken nauwelijks ruimte inneemt.


Het Intirilife afdruiprek is een onmisbare keukenhulp, speciaal ontworpen voor het organiseren en drogen van serviesgoed, potten, pannen, bestek en pannendeksels.

Innovativ gestaltet, umfasst dieses Küchenzubehör hitzebeständige Eigenschaften. Es einigt sich hervorragend zum Abkühlen frisch gespülter, heißer Topfdeckel und bietet zusätzlichen Schutz für Ihre Spüle vor Kratzern.

Dit keukenaccessoire is innovatief ontworpen en heeft hittebestendige eigenschappen. Het is ideaal voor het koelen van pas gespoelde, hete potdeksels en biedt extra bescherming voor je gootsteen tegen krassen.

De antislip siliconen uiteinden zorgen voor een stevige grip op elke gootsteen- of wasbakrand. Servies en ander keukengerei kunnen drogen zonder risico op uitglijden.

Al met al is het Intirilife afdruiprek een functionele en flexibele keukenhulp die wordt gekenmerkt door zijn intelligente ontwerp, ruimtebesparende opslag en aantrekkelijke uiterlijk.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758364561
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 52x36x30 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten