Intirilife 9-delige sommelierset, wijnaccessoires in een elegante houten kist 27 x 22 x 7 cm met wijnopener, kurkentrekk

4668314
35.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife 9-delige sommelierset, wijnaccessoires in een elegante houten kist 27 x 22 x 7 cm met wijnopener, kurkentrekk
35.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife 9-delige Sommelierset, Wijnaccessoires in een Elegante Houten Kist - 27 x 22 x 7 cm - Wijnopener, Kurkentrekker, Schenktuit en nog veel meer

Intirilife 9-delige sommelier set in elegante houten kist

Ontdek de ultieme ervaring voor wijnliefhebbers met onze luxe 9-delige Sommelier Set, gepresenteerd in een elegante rode houten kist. Deze exclusieve set is zorgvuldig samengesteld om elk aspect van het genieten van wijn te behandelen, van de eerste opening van de fles tot de laatste druppel.

De hoogwaardige wijnopener van konijn is het pronkstuk van deze set en zorgt ervoor dat je je wijnflessen moeiteloos opent. Hij wordt aangevuld met twee extra kurkentrekkers zodat je altijd een reserve bij de hand hebt. Zodra de fles geopend is, komt de wijnbeluchter in actie. Hij wordt eenvoudig over de hals van de fles geschoven en belucht de wijn tijdens het inschenken, zodat aroma's en smaken volledig tot hun recht komen.

Een wijnschenker zorgt voor precies en drupvrij inschenken, terwijl de wijnkraag ongewenste druppels op tafel voorkomt. De foliesnijder maakt het gemakkelijk om de afsluitfolie te verwijderen en de wijnstopper zorgt ervoor dat de rest van de fles vers blijft als er wijn overblijft.

Alle tools bieden niet alleen maximale functionaliteit, maar ook esthetische elegantie. Dit maakt de set het ideale cadeau voor wijnkenners en -liefhebbers of een elegante aanvulling op je eigen wijngerei. Met onze 9-delige sommelier set ben je perfect uitgerust voor elke wijnsituatie.


Luxe 9-delige sommelierset in een elegante rode houten doos, ideaal voor wijnliefhebbers en als cadeau.

Hoogwaardige konijnenwijnopener voor het moeiteloos openen van wijnflessen, inclusief twee extra kurkentrekkers als vervanging.

Verbeter het aroma en de smaak van uw wijn met de bijgeleverde wijnbeluchter en schenktuit.

Praktische toevoegingen zoals een foliesnijder, wijnkraag en wijnstop maken deze set een onmisbare metgezel voor elke wijnbeleving.

Alle gebruiksvoorwerpen zijn gemaakt van stevige en duurzame materialen, die zowel functionaliteit als esthetische elegantie bieden.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758333734
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 27x22x7 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten