Intirilife 9-delig siliconen zandspeelgoed in geel - 15,5 x 14 cm - strandspeelgoed voor zandbak met 6 vormen emmer

4669136
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife 9-delig siliconen zandspeelgoed in geel - 15,5 x 14 cm - strandspeelgoed voor zandbak met 6 vormen emmer
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife 9-delige siliconen zandspeelset:
De geweldige siliconen zandspeelset biedt perfect speelplezier voor kinderen in de zandbak of op het strand.Bestaande uit zes fantasierijke dierenvormen, een emmer, een schep en een praktische draagtas, zijn de speelmogelijkheden eindeloos. Elk element van de set is ergonomisch ontworpen voor kleine handjes en stimuleert de verbeelding van kinderen.

Veiligheid staat voorop, want alle onderdelen zijn gemaakt van flexibel, voedselveilig siliconen dat niet alleen BPA-vrij is, maar ook splintervrij en vrij van schadelijke stoffen.De robuuste aard van het materiaal zorgt voor een veilig en stabiel gebruik, zelfs tijdens de wildste avonturen.

Het speelgoed is heel gemakkelijk te onderhouden. Na het spelen zijn de onderdelen gemakkelijk schoon te maken en dankzij het sneldrogende materiaal is alles in een handomdraai weer klaar voor gebruik. De meegeleverde netzak maakt het ook gemakkelijk om het speelgoed mee te nemen en op te bergen.

De Intirilife zandspeelset staat niet alleen garant voor uren speelplezier, maar ondersteunt ook de ontwikkeling van de motoriek en creativiteit. Of het nu thuis in de tuin is, in de zandbak of op je volgende strandvakantie - deze set is een must-have voor elk gezin en zal kinderen net zoveel plezier brengen als de zomerzon.


Met deze 9-delige set van voedselveilige siliconen brengt Intirilife je het ultieme strandspeelgoed voor de zandbak, de zee, de tuin of de keuken, inclusief vormpjes, emmer, schepje en een draagtas.

De set bevat dierenvormen die kinderen en peuters aanmoedigen om creatief te spelen. Ze hebben een ergonomisch ontwerp, zijn perfect voor kleine handjes en stimuleren de verbeelding.

Veiligheid is gegarandeerd want het strandspeelgoed is stevig, BPA-vrij en heeft geen scherpe randen. Het flexibele materiaal splintert niet en is vrij van schadelijke stoffen.

Schoonmaken is kinderspel: Het zandspeelgoed is eenvoudig schoon te maken en sneldrogend, ideaal voor zorgeloos plezier in de tuin, de zee, het zwembad of aan het water - een praktische metgezel voor elke buitenactiviteit.

Inclusief een praktische tas van gaas voor gemakkelijk, zandvrij transport en opbergen. De tuinspeelset stimuleert actief spelen en is een must-have voor alle kinderen die graag tijd doorbrengen in de natuur.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 4063758341999
  • Materiaal: Siliconen
  • Afmeting (cm): 16x16x14 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten