Intirilife 6x sushischotel serveerbord van porselein in wit - 26 x 23,4 x 3,8 cm japanse sushiserveerschalen handgemaakt

4669148
62.99
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife 6x sushischotel serveerbord van porselein in wit - 26 x 23,4 x 3,8 cm japanse sushiserveerschalen handgemaakt
62.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife 6x Sushischotel serveerbord van porselein in wit - 26 x 23,4 x 3,8 cm - Japanse sushiserveerschalen Handgemaakt Rechthoekig

Intirilife set van sushiplateauservies van porselein

Ontdek het toppunt van elegantie met de handgemaakte serveerbordenset van Intirilife, die meer is dan gewoon een stuk servies - het is een kunstwerk. Elk stuk is uniek en wordt gekenmerkt door een aantrekkelijk gegroefd patroon dat exclusief design in je eetkamer brengt. Deze borden zijn meesterlijk gemaakt van steengoed van hoge kwaliteit, beloven een lange levensduur en zullen snel het middelpunt van je tafelschikking worden.

Deze serveerschaalset is een echte allrounder en is ideaal voor een grote verscheidenheid aan gerechten - van fijne sushi en geselecteerde kaasvariaties tot zorgvuldig gearrangeerde desserts. Je culinaire creaties worden het middelpunt van je tafel op deze bordenset, alsof je je gasten uitnodigt in een voortreffelijk gastronomisch restaurant.

Elke gelegenheid wordt een speciale gebeurtenis met deze bordenset. Ze vormen de perfecte aanvulling op je feestelijkheden, of het nu gaat om een gezellig kerstdiner of een stijlvol diner. Last but not least creëert deze bordenset met zijn verfijnde ontwerp en hoogwaardige keramiek een sfeer die doet denken aan de elegantie van de Japanse eetcultuur, waardoor het het ideale cadeau is voor liefhebbers van lekker eten.


Deze handgemaakte bordenset is een kunstwerk op zich; elk stuk is uniek dankzij het gegroefde patroon en voegt een vleugje exclusiviteit en modern design toe aan je diner. Een patroon dat individuele lichtreflecties creëert op elk bord, waardoor de inhoud benadrukt wordt.

Deze set serveerschalen is gemaakt van hoogwaardig steengoed en biedt de ideale balans tussen duurzaamheid en stijlvolle presentatie - perfect voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden. Een set van uitzonderlijke schoonheid, waarde en elegantie.

Of het nu voor sushi, kaas, vlees of creatieve desserts is, deze schotel set is veelzijdig en kan gebruikt worden voor een verscheidenheid aan gerechten. Het brengt de sfeer van een gastronomisch restaurant direct op je salontafel.

Niet zomaar een bordenset, maar pronkstukken die van elke maaltijd een culinaire gebeurtenis maken, ideaal voor feesten, Kerstmis, verjaardagen, bruiloften of een elegant etentje. Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid.

Met zijn elegante design, hoogwaardige keramiek en grote oppervlak nodigt deze bordenset je uit om gerechten zoals sushi of sashimi kunstig te rangschikken en creëer je een sfeer in Japanse stijl.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758364219
  • Breekbaar: Ja
  • Aantal stuks in verpakking: 6
  • Vorm: Vierkant
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Porselein
  • Afmeting (cm): 23,4x26x24x4 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 23.4

Beoordelingen

Gesponsorde producten