Intirilife 6x make up spons ronde make-up spons in wit - 5,5 cm diameter - 0,5 cm hoogte - zachte beauty blender

4668411
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife 6x make up spons ronde make-up spons in wit - 5,5 cm diameter - 0,5 cm hoogte - zachte beauty blender
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife 6x Make Up Spons Ronde Make-up Spons in wit - 5,5 cm diameter - 0,5 cm hoogte - Zachte beauty blender voor foundation en concealer poeder puff cosmetische make-up spons

Intirilife Set 6x Make Up Spons Rond in Wit

Intirilife presenteert: De essentiële set van 6 ronde make-up sponsjes, ideaal voor make-up liefhebbers en professionele make-up artiesten. Met een diameter van 5,5 cm en een hoogte van 0,5 cm hebben deze sponsjes het perfecte formaat om foundation, poeder en oogschaduw nauwkeurig aan te brengen. Ze kunnen zowel nat als droog worden gebruikt, waardoor ze een veelzijdig hulpmiddel zijn in je dagelijkse schoonheidsroutine.

De sponsjes zijn extreem zacht, zodat ze zacht op de huid liggen en zorgen voor een gelijkmatige en vlekkeloze finish. Of je nu een foundation of een poederdons gebruikt, deze sponsjes verdelen elk cosmeticaproduct effectief en zorgen voor een professioneel resultaat.

De gemakkelijke reiniging is een ander pluspunt van deze set. De sponsjes kunnen eenvoudig worden gewassen met water en aan de lucht worden gedroogd, waardoor ze een hygiënische metgezel zijn in je cosmeticaset. Ze zijn vooral handig voor make-up applicaties voor Halloween of andere speciale gelegenheden.

Met deze ronde pads van Intirilife kun je je cosmetica gelijkmatig en efficiënt aanbrengen. Ze zijn een must-have voor iedereen die kwaliteit en precisie belangrijk vindt. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van de make-up sponsjes van Intirilife en ervaar hoe ze je make-up routine kunnen veranderen.


Intirilife presenteert een set van 6 hoogwaardige, ronde make-up sponsjes met een diameter van 5,5 cm en een hoogte van 0,5 cm - perfect voor het nauwkeurig aanbrengen van foundation, oogschaduw of losse poeder.

Deze sponsjes zijn ontworpen voor professionele schoonheidsspecialisten en make-up liefhebbers en zorgen voor het optimaal mengen en verdelen van cosmetica op het gezicht en de ogen, zowel nat als droog.

Elk make-up sponsje in deze set is bijzonder zacht, waardoor het zacht kan worden aangebracht en voor een vlekkeloze finish zorgt. Ze zijn ideaal voor foundation, poederdonsjes en andere cosmetische hulpmiddelen.

De ronde pads zijn ontworpen om gemakkelijk te worden gereinigd met water en snel te drogen aan de lucht, waardoor ze een essentieel onderdeel vormen van elke make-up kit, vooral voor Halloween, carnaval of kindermake-up.

Deze universele blenders zijn een must-have voor elk cosmeticarepertoire. Ze combineren zachtheid met efficiëntie en zijn perfect voor het aanbrengen van make-up, zowel voor alledaagse looks als voor speciale gelegenheden.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758362772
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 9x9x2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten