Intirilife 6x champagneglas met moderne rand - 150 ml inhoud - mousserende wijn prosecco glas vaatwasserbestendig

4668486
56.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife 6x champagneglas met moderne rand - 150 ml inhoud - mousserende wijn prosecco glas vaatwasserbestendig
56.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife champagneglas met moderne rand

Met de set Intirilife champagneglazen wordt elke toost een uiting van verfijning en stijl. De inhoud van 150 ml van elk glas is precies afgemeten om de fijne druppel optimaal te presenteren en je feestelijke gelegenheden te verfraaien. Het heldere, slagvaste kristalglas weerspiegelt de aandacht voor detail en kwaliteit die je van Intirilife kunt verwachten.

De glazen zijn ontworpen om vaatwasmachinebestendig te zijn, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. Het eigentijdse ontwerp met de elegant gevormde bokaal past bij elke tafelsetting en maakt het glas een onmisbare metgezel voor elk feest.

Of het nu voor een groot feest is of een intiem moment om te proosten, deze set glazen van Intirilife past naadloos in elke omgeving en voegt een vleugje tijdloze elegantie toe. Vier de kostbare momenten van het leven met een set glazen die recht doet aan elke gebeurtenis en elegantie combineert met functionaliteit.


Intirilife champagneglas met een inhoud van 150 ml - perfect om met elegantie te toosten op de hoogtepunten van het leven. De slanke beker en het kristalheldere ontwerp geven elke slok een vleugje luxe.

De set is gemaakt van slagvast kristalglas en combineert duurzame duurzaamheid met een verfijnde uitstraling die zeker bewonderende blikken zal trekken op elke feesttafel. De robuuste constructie zorgt ervoor dat de glazen hun ongerepte staat behouden, zelfs na vele feesten.

Deze vaatwasmachinebestendige glazen bieden niet alleen stijl, maar ook ongecompliceerd gebruik om de tijd na het feest zo aangenaam mogelijk te maken. Het eenvoudige onderhoudsproces zorgt ervoor dat de glazen snel weer klaar zijn voor gebruik.

De moderne vorm van de bokaal van Intirilife benadrukt de fijne bubbels van de champagne en creëert een tijdloze sfeer voor elke toost. De ingenieuze vorm benadrukt de aroma's en het bouquet van je mousserende wijn.

Met deze set van Intirilife vier je niet alleen in stijl, maar maak je ook een statement voor kwaliteit en elegant design. Deze glazen zijn de ideale keuze voor fijnproevers die hun gasten alleen het beste willen bieden.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758363502
  • Aantal stuks in verpakking: 6
  • Inhoud in liters: 0.15
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 6,5x7x7x28 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 6.5

Beoordelingen

Gesponsorde producten