Intirilife 6-deliges set roestvrijstalen maatlepels roségoud - 1 tbsp (15 ml) - 1/8 tsp (0.63 ml)

4668372
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife 6-deliges set roestvrijstalen maatlepels roségoud - 1 tbsp (15 ml) - 1/8 tsp (0.63 ml)
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De roestvrijstalen maatlepels zijn verkrijgbaar in maten variërend van 1/8 tsp (0.63 ml) tot 1 tbsp (15 ml), waardoor het precieze meten van zowel vloeibare als vaste ingrediënten mogelijk is, wat koken en bakken gemakkelijker en nauwkeuriger maakt.

Het gebruik van roestvrijstalen materialen biedt niet alleen duurzaamheid en een lange levensduur, maar ook gemakkelijk schoonmaken, wat tijd en moeite bespaart.

De maatlepels zijn bijzonder handig bij het bereiden van Amerikaanse recepten die vaak metingen in cups en theelepels vereisen, die niet zo gebruikelijk zijn in Europa.

De set bevat verschillende maten maatlepels, zodat een verscheidenheid aan recepten en hoeveelheden kan worden gedekt, waardoor koken en bakken nog gemakkelijker en flexibeler wordt.

Door roestvrijstalen maatlepels te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat ingrediënten nauwkeurig worden gemeten, wat leidt tot betere resultaten en smaakervaringen en de gemakkelijkheid van koken en bakken verhoogt.

Intirilife 6-delige set roestvrijstalen maatlepels in zilver en roségoud

Deze set van roestvrijstalen maatlepels is perfect voor iedereen die graag kookt en bakt. Met deze 6-delige set kunt u uw ingrediënten snel en nauwkeurig meten, of het nu vloeibare of vaste ingrediënten zijn. De maatlepels zijn gemarkeerd met eenheden van 1/8 tsp (0.63 ml) tot 1 tbsp (15 ml), zodat u moeiteloos Amerikaanse recepten kunt volgen.

Door het gebruik van roestvrij staal zijn de maatlepels robuust en duurzaam. Ze maken het koken en bakken gemakkelijker omdat u op de nauwkeurigheid van de metingen kunt vertrouwen. Of u nu een beginner of een professional bent, met deze set slaagt u er altijd in om uw favoriete recepten perfect te maken.

Een ander voordeel van de set roestvrijstalen maatlepels is dat deze vaatwasmachinebestendig is. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u tijd en moeite moet besteden aan het schoonmaken. Met deze set kunt u zich volledig richten op het koken en bakken en er zeker van zijn dat uw ingrediënten nauwkeurig zijn afgemeten.

Over het geheel genomen biedt de set van roestvrijstalen maatlepels een perfecte combinatie van nauwkeurigheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Het is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die graag in de keuken werkt en zijn passie voor koken en bakken naar een hoger niveau wil tillen.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758320642
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 13x4x3 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 132.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten