Intirilife 4x wijnglas met moderne rand - 470 ml inhoud en regenboogglans - rode witte wijnglas vaatwasmachinebestendig

4668496
53.99
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife 4x wijnglas met moderne rand - 470 ml inhoud en regenboogglans - rode witte wijnglas vaatwasmachinebestendig
53.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife wijnglazen met moderne rand in regenboogglanskleuren

Ervaar de harmonieuze combinatie van functionaliteit en betoverende esthetiek met de Intirilife wijnglazen set in regenboogglanskleuren. Dit ensemble, bestaande uit glazen met een inhoud van 470 ml, is perfect om te genieten van heerlijke rode wijn en voegt een vleugje magie toe aan elke sociale bijeenkomst. Het iriserende regenboogeffect speelt met het licht en creëert een uniek kleurenspel dat de zintuigen betovert en het oog verrukt.

De bekers zijn gemaakt van kristalglas van hoge kwaliteit en combineren een elegant, tijdloos ontwerp met de robuustheid van slagvast materiaal, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik en voor speciale gelegenheden. Het vaatwasmachinebestendige ontwerp belooft ook een eenvoudige reiniging zonder afbreuk te doen aan de glanzende glans.

Elk glas in deze set is een klein kunstwerk dat je tafel opfleurt met een regenboogglans, waarbij stijl en moderniteit hand in hand gaan.De fijn afgewerkte randen en de brede basis garanderen niet alleen een aangename drinkervaring, maar ook een optimale ontwikkeling van de wijnaroma's.

Met de Intirilife wijnglazen in regenboogglans maak je meer dan alleen een stijlstatement: je kiest voor een wijnglas dat individualiteit en verfijnde smaak uitstraalt. Ideaal voor wie op zoek is naar iets speciaals in de wereld van wijn en waarde hecht aan een verfijnde sfeer.Ontdek hoe deze set je wijncollectie verrijkt en een exclusieve glamour toevoegt aan elke gelegenheid.


Intirilife presenteert het exclusieve wijnglas in de kleuren van de regenboogglans - ideaal voor rode wijn. Met een inhoud van 470 ml tovert dit glas bij elke slok een vleugje magie tevoorschijn. Het iriserende effect vangt het licht en creëert een betoverend kleurenspel.

Deze kristallen glazen set combineert functionaliteit met prachtige glans - slagvast en vaatwasmachinebestendig, het verrijkt elke tafelsetting met zijn regenboogpracht en modern design.

Elk Intirilife glas is een kunstwerk dat stijlvol drinken opnieuw definieert - het regenboogglanseffect benadrukt het elegante ontwerp en maakt elk glas uniek en verfijnd.

De speciale kleur van deze wijnglazen vult het moderne randdesign aan en creëert een tijdloze maar buitengewone ervaring - ideaal voor verzamelaars en stijlbewuste mensen.

Maak een statement met Intirilife - Deze glazen zijn meer dan alleen drinkgerei, ze zijn een uitdrukking van individualiteit en smaak, perfect voor mensen met gevoel voor het bijzondere en edele.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758363472
  • Aantal stuks in verpakking: 4
  • Type wijnglas: Wijnglazenset
  • Inhoud in liters: 0.47
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 11x11x11x25 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 11.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten