Intirilife 4x mok met handvat van keramiek in zwart - 400 ml - kopje voor koffie thee cappuccino vaatwasmachinebestendig

4735936
38.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
3,2 Sterren
Intirilife 4x mok met handvat van keramiek in zwart - 400 ml - kopje voor koffie thee cappuccino vaatwasmachinebestendig
38.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife 4x mok met handvat van keramiek in zwart - 400 ml - mok voor koffie thee cappuccino vaatwasmachinebestendig cadeau-idee voor familie vrienden of collega's

Intirilife keramische mok met handvat

De Intirilife mok is gemaakt van het fijnste zwarte keramiek en combineert functionaliteit met een vleugje elegantie, waardoor het de perfecte manier is om de dag te beginnen. Of het nu voor je ochtendkoffie is, een gezellige theepauze of een avondmok - deze mok met handvat is geschikt voor elk genietmoment. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een aangenaam gevoel en de elegante zwarte kleur past naadloos in elke moderne stijl, zowel op kantoor als thuis.

Met zijn klassieke vorm en robuuste handvat ligt de mok lekker in de hand en nodigt hij je uit om te genieten. Het is niet alleen een must-have voor persoonlijk gebruik, maar ook een uitstekend cadeau-idee voor vrienden en familie die iets speciaals waarderen. De mok is ook vaatwasmachinebestendig, waardoor hij uiterst praktisch is voor dagelijks gebruik.

Deze mok is meer dan zomaar een mok - het is een stukje levenskwaliteit. Met zijn eenvoudige maar elegante ontwerp zal hij snel een nieuwe favoriet in je keuken worden. Geniet van je favoriete drankjes in stijl.


De Intirilife keramische mok in diepzwart maakt indruk met zijn moderne stijl, die een vleugje elegantie toevoegt aan elke omgeving, op kantoor of thuis. Het praktische handvat maakt hem gemakkelijk hanteerbaar.

De Intirilife keramische mok in diepzwart maakt indruk met zijn moderne stijl, die een vleugje elegantie toevoegt aan elke omgeving, thuis of op kantoor. Het praktische handvat maakt hem gemakkelijk hanteerbaar,

De Intirilife mok met handvat is de ideale metgezel voor een opkikkertje in de ochtend of een ontspannend avondritueel. Zijn robuustheid garandeert een lange levensduur, zelfs bij dagelijks gebruik en regelmatig wassen in de machine.

Deze mok is niet alleen een gepersonaliseerd alledaags item, maar ook een perfect cadeau. Met zijn moderne maar klassieke ontwerp past hij bij elke smaak en gelegenheid, een welkom cadeau voor iedereen die van stijlvol genieten houdt.

De Intirilife mok is ideaal voor je favoriete koffie of thee en combineert comfort en stijl. Het handvat ligt prettig in de hand, het materiaal is vaatwasmachinebestendig en het zwarte keramiek maakt van elk gebruik een bijzondere ervaring.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758396081
  • Aantal stuks in verpakking: 4
  • Inhoud in liters: 0.4
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 13x9x11 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen