Intirilife 4-delig ravioli uitsteker set, pastastempel 3 uitstekers, 1 pastawiel, met geribbelde randen

4668320
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife 4-delig Ravioli Uitsteker Set, Pastastempel - 12.7 x 3.8/9.7 x 5/10.5 x 6.4/11 x 6.9 cm - 3 uitstekers, 1 pastawiel, met geribbelde randen, ook geschikt voor koekjes

Intirilife 4-delige ravioli cutter set

Wij presenteren de ultieme ravioli-snijderset voor liefhebbers van zelfgemaakte pasta. Met drie verschillend gevormde snijders en een pastawiel biedt deze set de perfecte basis voor het maken van uw eigen pastacreaties. Van klassieke ravioli tot fantasierijke pastazakken - er zijn geen grenzen aan uw creativiteit.

Elke cutter is gemaakt van robuuste materialen, waardoor schoonmaken kinderspel wordt. De scherpe randen van de snijvormen en het wiel zorgen voor nauwkeurig snijden, zodat elke pastavorm succesvol en visueel aantrekkelijk is.

De handige handgrepen liggen niet alleen lekker in de hand, maar zorgen er ook voor dat je zelfs tijdens lange kooksessies niet moe wordt. Het geraffineerde ontwerp van deze keukengadgets maakt ze tot een onmisbaar accessoire in elke keuken, met een combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak.

Of het nu voor een familiemaaltijd is, een etentje met vrienden of als cadeau voor enthousiaste hobbykoks - de ravioli cutter set is een verrijking voor elke keuken. Herontdek het plezier van pasta maken en maak indruk op je gasten met perfect gevormde, zelfgemaakte lekkernijen.


Drie uitstekers en een deegwiel maken creatieve pasta-creaties en individueel vullen mogelijk.

Robuuste materialen en precieze verwerking zorgen voor een lange gebruiksduur en vergemakkelijken de reiniging.

Ergonomische handgrepen zorgen voor een prettige hantering en voorkomen vermoeidheid bij frequent gebruik.

Multifunctioneel ontwerp is geschikt voor een verscheidenheid aan deegwaren zoals ravioli, Maultaschen of koekjes.

Gebruiksvriendelijk met scherpe snijranden voor een schone en efficiënte deegverwerking - perfect gevormde pasta met één druk op de knop.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758342057
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Afmeting (cm): 6,9 (Ø)
  • Diameter (cm): 6.9

Beoordelingen

Gesponsorde producten