Intirilife 3x kaarsen vlamloze led-kaarsen van was in glas in rokerig grijs - 7.4 x 15 /12.5 / 10 cm

4669117
27.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife 3x kaarsen vlamloze led-kaarsen van was in glas in rokerig grijs - 7.4 x 15 /12.5 / 10 cm
27.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De LED-kaarsen worden geleverd als handige set van 3 en bevinden zich elk in een stijlvol glas, wat de decoratie nog aantrekkelijker maakt.

Omhuld met echt was, geven deze vlamloze kaarsen een authentieke uitstraling die hen nauwelijks te onderscheiden maakt van traditionele kaarsen.

Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kunt u de kaarsen eenvoudig aan- en uitzetten, zonder u druk te hoeven maken over het gedoe met de kaarsen zelf.

Door het gebruik van batterijen kunt u zorgeloos genieten van de sfeervolle ambiance van de LED-kaarsen, overal in de kamer, zonder afhankelijk te zijn van stopcontacten. (Batterijen zijn niet inbegrepen!)

De flakkerende effecten van de LED-kaarsen creëren een romantische en gezellige sfeer, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over veiligheid, aangezien er geen echte vlammen bij betrokken zijn.

Intirilife 3-delige set LED-kaarsen met afstandsbediening

Ontdek onze fascinerende vlamloze LED-kaarsen, gepresenteerd als een aantrekkelijke set van 3 in stijlvolle glazen houders. Hul uw ruimte in een warm en romantisch licht met de authentieke uitstraling van echt was.

Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u moeiteloos de kaarsen aan- en uitschakelen, wat zorgt voor handig gebruiksgemak. Batterijgevoed en veilig zonder echte vlammen, kunt u genieten van zorgeloze decoratie overal in de ruimte.

De flakkerende effecten zorgen voor een romantische sfeer en gezellige ambiance, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheidsrisico's, aangezien er geen echte vlammen bij betrokken zijn. Perfect voor romantische avonden, ontspannen momenten of als stijlvolle decoratie bij speciale gelegenheden.

Gun uzelf dit elegante en veilige verlichtingselement en laat uw ruimtes stralen.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340626
  • Aantal stuks in verpakking: 3
  • Afstandsbediening: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 27x15 (LxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 595.0
  • Werkt op batterijen: Ja
  • Type LED-kaars: Stompkaars

Beoordelingen

Gesponsorde producten