Intirilife 2x wijnglas met moderne rand - 470 ml inhoud - rode witte wijnglas vaatwasmachinebestendig kristalglas

4668497
25.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife 2x wijnglas met moderne rand - 470 ml inhoud - rode witte wijnglas vaatwasmachinebestendig kristalglas
25.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife wijnglazen met een modern randje

Vier de grote en kleine momenten van het leven met de Intirilife champagneglazen set. Elk glas heeft een inhoud van 150 ml voor je favoriete mousserende wijn of champagne en is speciaal ontworpen voor feestelijke gelegenheden. Het elegante ontwerp met een moderne rand geeft een luxueuze uitstraling aan elke tafelsetting, terwijl de slagvastheid van het kristallen glas ervoor zorgt dat je drinkervaring onaangetast blijft.

Deze champagneglazen zijn niet alleen opvallend, maar ook praktisch voor elk feest. Het vaatwasmachinebestendige ontwerp zorgt ervoor dat de glazen eenvoudig schoongemaakt kunnen worden nadat de gasten met elkaar hebben geklinkt. Ondanks hun elegante uiterlijk zijn ze robuust genoeg voor veelvuldig gebruik, zodat je ze bij elke gelegenheid zonder zorgen kunt gebruiken.

De modern gevormde beker weerkaatst het licht en laat je champagne schitteren in al zijn facetten. De gebalanceerde steel ligt prettig in de hand en combineert stijl met comfort. Met deze glazen van Intirilife maak je een duidelijk statement: je kiest voor kwaliteit en elegantie om gedeelde momenten te vieren.

Voor een feestelijke tafelsetting, een elegante receptie of een gezellige avond voor twee, Intirilife champagneglazen zijn de ideale keuze voor fijnproevers met gevoel voor stijl en kwaliteit. Laat elk glas klinken en vier het leven - met Intirilife, waar elke slok een feest is.


Intirilife presenteert: Set van 2 rode wijnglazen met een moderne rand, perfect om elegant en stijlvol van te genieten. Kristalhelder en vaatwasmachinebestendig - ideaal voor feestelijke gelegenheden en als elegant tafelaccessoire.

Geniet in stijl van je wijn met de Intirilife bokaalglazen. Een moderne rand voegt elegantie toe aan elke slok en de uitgebalanceerde vorm laat de smaken zich ontvouwen en belooft een complete smaakervaring.

De Intirilife wijnglazen set is het hoogtepunt voor elk feest en elke tafelsetting. Het elegante design in combinatie met het slagvaste kristalglas maakt het tot een onmisbaar accessoire voor uw feestelijkheden.

Ervaar wijngenot in een modern jasje met Intirilife glazen. Elke druppel komt tot zijn recht in deze glazen en maakt van elke slok een stijlvol genietmoment in aangenaam gezelschap.

De Intirilife 2-delige wijnglazen set combineert functionaliteit met moderne esthetiek. De elegante rand en het slagvaste kristalglas in combinatie met de eenvoudige reiniging in de vaatwasser is een onverslaanbare combinatie.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340824
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Type wijnglas: Wijnglazenset
  • Inhoud in liters: 0.47
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 11x11x11x25 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 11.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten