Intirilife 2x leren dienblad zwart 17 x 4.8 / 21.5 x 5.7 cm opbergmand, organizer, opbergdoos, sleutelhouder

4669161
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife 2x leren dienblad zwart 17 x 4.8 / 21.5 x 5.7 cm opbergmand, organizer, opbergdoos, sleutelhouder
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Twee bakjes van hoogwaardig imitatieleer in twee verschillende formaten, ideaal voor verschillende kamers of als cadeau.

De bakjes bieden een elegante oplossing voor het netjes organiseren van sleutels, munten en andere kleine voorwerpen.

Gemaakt van duurzaam kunstleer dat er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook lang meegaat en gemakkelijk schoon te maken is.

De vier drukknopen op elk van de bakjes houden ze op hun plaats en zorgen ervoor dat ze gemakkelijk uitgevouwen kunnen worden om ruimte te besparen.

Het eenvoudige maar aantrekkelijke ontwerp past bij verschillende interieurstijlen en biedt een praktische oplossing om rommel te voorkomen.

Intirilife Set van 2 dienbladen van kunstleer

Ontdek de perfecte oplossing voor het organiseren van je kleine dagelijkse spulletjes met onze set van twee dienbladen van hoogwaardig kunstleer. Deze elegante organisers in verschillende maten zijn ideaal voor verschillende doeleinden, in verschillende kamers van je huis of als een attent cadeau voor je dierbaren.

Onze dienbladen zijn ontworpen om je sleutels, munten en andere kleine voorwerpen netjes te organiseren, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar die belangrijke dingen. Ze zijn gemaakt van duurzaam kunstleer en combineren een stijlvol ontwerp met duurzame kwaliteit. Het materiaal is moeiteloos schoon te maken, dus je bakjes zien er altijd brandschoon uit.

Het slimme ontwerp met elk vier drukknopen zorgt ervoor dat de dienbladen in vorm blijven en gemakkelijk uitgevouwen kunnen worden. Hierdoor kun je de organisers ruimtebesparend opbergen als je ze niet gebruikt.

Het eenvoudige maar aantrekkelijke ontwerp van de dienbladen past naadloos in verschillende interieurstijlen. Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne, minimalistische of klassieke stijl, onze dienbladen zijn veelzijdig genoeg om harmonieus in je omgeving te passen en alles netjes op te bergen.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758341876
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Vorm: Vierkant
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunstleder
  • Afmeting (cm): 26x25x2 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 144.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten