Intirilife 2x dubbelwandig thermo thee koffie glas met kattenmotief in roze - 200ml inhoud - geïsoleerde glazen mok

4669135
26.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife 2x dubbelwandig thermo thee koffie glas met kattenmotief in roze - 200ml inhoud - geïsoleerde glazen mok
26.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife 2x dubbelwandig thermoglas met kattenmotief in roze - 200ml inhoud - geïsoleerde glazen mok hittebestendig voor koude en warme dranken koffiekop theekop drinkglas

Intirilife thermoglas dubbelwandig met kattenontwerp

Intirilife presenteert een charmante set dubbelwandige thermoglazen die ideaal zijn voor zowel koffiepauzes als theetijd. Het hittebestendige borosilicaatglas houdt je drankjes langer warm of koud, terwijl het schattige kattenontwerp elke dag opvrolijkt.

Deze mokken zijn niet alleen een praktische hulp voor elke dag, maar ook een charmant cadeau dat vreugde brengt in elke keuken. Het ergonomische handvat maakt het makkelijk om van elk drankje te genieten en het dubbelwandige ontwerp beschermt je handen tegen de hitte.

Deze glazen zijn perfect voor kattenliefhebbers en iedereen die een vleugje zoetigheid in zijn leven waardeert. Ze zijn een hoogtepunt voor elke collectie en maken van elk gebruik een speciale ervaring, verrijken elke tafelsetting en voegen een speels tintje toe aan het dagelijkse ritueel van thee drinken.


Intirilife betovert met deze dubbelwandige thermoglazen van borosilicaatglas, die niet alleen warme dranken isoleren met hun schattige kattenontwerp, maar ook elk hart verwarmen.

De hittebestendige mokken zijn ideaal voor koude en warme dranken, houden je favoriete drankjes langer op de gewenste temperatuur en zijn een blikvanger op elke tafel.

Als kopje zoete koffie 's ochtends of als theekopje voor een ontspannen pauze - deze glazen zijn een charmant cadeau om een glimlach te toveren aan familie en vrienden.

Het ergonomische en mooie handvat van deze drinkglazen zorgt voor een comfortabele bediening en een stevige grip. Het speelse kattenontwerp tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht bij elke slok.

Deze geïsoleerde mokken zijn niet alleen een praktisch keukenhulpje, maar ook een schattig accessoire dat een speciale plaats verdient in elke verzameling en vreugde brengt bij elk gebruik.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758364288
  • Dubbelwandig: Ja
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Met oor: Ja
  • Inhoud in liters: 0.2
  • Kleur: Roze
  • Afmeting (cm): 13x10x11 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten