Intirilife 2x drinkglas in hexagon design transparant - 240 ml inhoud - water sap glas vaatwasmachinebestendig

4736019
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
2,8 Sterren
Intirilife 2x drinkglas in hexagon design transparant - 240 ml inhoud - water sap glas vaatwasmachinebestendig
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife 2x drinkglas in hexagon design transparant - 240 ml inhoud - water sap glas vaatwasmachinebestendig kristalglas schokbestendig

Intirilife drinkglas met zeshoekig ontwerp

Het Intirilife drinkglas in hexagon design is meer dan alleen een vat voor je drankjes - het is een statement van moderne elegantie en functionele designkunst. Zijn kristalheldere karakter weerspiegelt niet alleen het licht op je tafel, maar ook de zorg waarmee je je huis en je festiviteiten inricht. De unieke zeshoekige vorm van dit glas is niet alleen een visueel genot, maar ligt ook lekker in de hand en maakt van drinken een belevenis.

Ontworpen voor dagelijks gebruik, het glas is vaatwasmachinebestendig, waardoor het na elk gebruik gemakkelijk schoon te maken is. Of het nu koud water voor het diner is of een sprankelende cocktail op je feestje, dit glas past zich aan elke situatie aan en behoudt zijn ongerepte uiterlijk. Het is een betrouwbaar, stijlvol tafelaccessoire dat zowel bij dagelijks gebruik als bij speciale gelegenheden indruk zal maken.

Het feestelijke karakter van elk Intirilife Hexagon glas verfraait elke tafelsetting en maakt van elke toast een moment van stijlvol genieten. Met dit drinkglas zet Intirilife een nieuwe standaard voor drinkgerei dat zowel praktisch als esthetisch is - een essentieel item voor veeleisende gastheren en -vrouwen en een schitterend middelpunt voor elke sociale bijeenkomst.

Intirilife presenteert: Een drinkglas in hexagon design, dat elke tafeldecoratie verrijkt met zijn ongewone vorm en kristalhelder glas en vaatwasmachinebestendig is voor eenvoudige reiniging.

Ervaar stijlvol drinkplezier met het Intirilife Hexagon glas. Perfect voor gekoelde dranken, past naadloos in elke feestelijke tafelsetting en is een blikvanger. Het kan afzonderlijk gebruikt worden voor elk type drankje.

Het Intirilife kristallen glas in hexagon design brengt moderne chic naar je drankpresentatie. Een robuust glas dat design en functionaliteit op elegante wijze combineert en meer dan geschikt is als cadeau.

Zet een stijlvol accent met het Intirilife drinkglas. Het is ideaal voor koude dranken en combineert feestelijkheid en alledaags praktisch nut in een vaatwasmachinebestendig tafelaccessoire dat perfect in de hand ligt.

Het Intirilife drinkglas in hexagon design is een schoolvoorbeeld van stijl en functionaliteit. Kristalhelder, perfect voor elke gelegenheid in het dagelijks leven en feestelijkheden, een echte blikvanger op elke gedekte tafel.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340695
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Inhoud in liters: 0.24
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 10x10x10 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen