Intirilife 2-delige vaas set rond van keramiek in het wit - 22 x 6 x 23 / 18 x 5 x 19.5 cm - noordse decoratieve vazen

4668615
28.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife 2-delige vaas set rond van keramiek in het wit - 22 x 6 x 23 / 18 x 5 x 19.5 cm - noordse decoratieve vazen
28.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze ronde, handgemaakte, witte keramische vazen zijn perfect geschikt voor het decoreren van de woonkamer, kantoor of slaapkamer.

De donutvazen kunnen zowel worden gevuld met droogbloemen, pampasgras of andere decoratieve elementen, als zonder bloemen dienen als moderne decoratieobjecten.

De set van 2 bevat vazen in twee verschillende maten, waardoor verschillende arrangementen en combinaties mogelijk zijn.

Deze keramische vazen zijn niet alleen een stijlvol accessoire voor je eigen huis, maar ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familie die hoogwaardig vakmanschap waarderen.

Productdetails: Vaas maat L: 22 x 6 x 23 cm; Vaas maat M: 18 x 5 x 19.5 cm. Bloemen zijn niet inbegrepen, maar zijn apart verkrijgbaar in onze winkel!

Intirilife Set van 2 ronde keramische vazen in het wit

Ontdek de elegantie en veelzijdigheid van onze handgemaakte witte keramische vazen. Met hun ronde design zijn ze de perfecte aanvulling voor de decoratie van uw woonkamer, kantoor of slaapkamer.

De donutvazen zijn echte alleskunners. Ze kunnen worden gevuld met droogbloemen, pampasgras of andere decoratieve elementen en geven uw ruimte een natuurlijke schoonheid. Maar ook zonder bloemen zijn ze moderne decoratieve objecten die een vleugje stijl en elegantie uitstralen.

Onze set van 2 bevat vazen in twee verschillende maten. Op die manier kunt u verschillende arrangementen en combinaties creëren om uw decoratie een persoonlijk tintje te geven.

Deze keramische vazen zijn niet alleen stijlvolle accessoires voor uw huis, maar ook een geweldig cadeau-idee voor uw vrienden of familie. Ze zullen de hoogwaardige ambacht en aandacht voor detail waarderen die in elk van deze handgemaakte stukken is verwerkt.

Houd er rekening mee dat de afgebeelde bloemen niet zijn inbegrepen. Ze kunnen echter afzonderlijk worden aangeschaft in onze winkel.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758333390
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Stijl interieur: Modern
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 22x29x27x16 (ØxLxBxH)
  • Diameter (cm): 22.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten