Intirilife 2-delig set spaghettilepel en spaghettitang van roestvrij staal in zilver - noedellepel, pastatang, keukentan

4668349
23.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
CADORABO
4 Sterren
Intirilife 2-delig set spaghettilepel en spaghettitang van roestvrij staal in zilver - noedellepel, pastatang, keukentan
23.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

2-delige set: Een spaghetti lepel en een spaghetti tang van roestvrij staal in elegant zilver.

Veelzijdig gebruik: Perfect voor het serveren van salades, gegrild vlees en natuurlijk alle soorten pasta.

Handige keukengerei: De pastalepel en de pastatang zijn robuust, gemakkelijk te hanteren en gemakkelijk schoon te maken.

Ideaal voor elke gelegenheid: Of het nu gaat om een buffet, feest of dagelijks gebruik - met deze set bent u altijd goed uitgerust.

Hoogwaardig design: Het eenvoudige, tijdloze ontwerp maakt de set tot een stijlvolle blikvanger in elke keuken.

Intirilife Set van 2 spaghettilepel en spaghettitang van roestvrij staal

Deze set van 2 spaghettilepel en spaghettitang van roestvrij staal is het perfecte gereedschap om pasta, salades, grillvlees en nog veel meer te serveren. Met hun elegante zilveren ontwerp zijn deze keukengerei niet alleen een blikvanger, maar ook zeer veelzijdig en gemakkelijk te hanteren.

De pastalepel is ideaal voor het portioneren van pasta, terwijl de tang onmisbaar is om salades of grillvlees te serveren. Het robuuste roestvrijstalen materiaal zorgt ervoor dat de gereedschappen duurzaam zijn en gemakkelijk schoon te maken zijn, waardoor ze onmisbare keukenhulpjes zijn in het dagelijks gebruik.

Naast hun praktische gebruik zijn de spaghettilepel en spaghettitang ook een perfect cadeau voor vrienden of familie die van pasta houden. De set biedt niet alleen gemakkelijke hantering, maar ook veelzijdigheid, waardoor het een must-have is in elke keuken.

Of het nu voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden is, deze set van spaghettilepel en spaghettitang is een echte allrounder en een onmisbaar keukengereedschap. Met hun gemakkelijke reiniging en robuuste constructie zijn deze keukenhulpjes ook perfect voor gebruik op buffetten of bij feesten.

Al met al is de set van 2 spaghettilepel en spaghettitang van roestvrij staal een hoogwaardig en praktisch keukengerei dat u helpt uw pasta, salades, grillvlees etc. op een stijlvolle manier te serveren.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758320802
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 36 (L)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 100.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten