Intirilife 18-delige roestvrijstalen nagelset manicureset zwart opbergdoosje nagelverzorging nagelknipper nog veel meer

4668453
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife 18-delige roestvrijstalen nagelset manicureset zwart opbergdoosje nagelverzorging nagelknipper nog veel meer
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife 18-delige roestvrijstalen nagelset manicureset in zwart met opbergdoosje - nagelverzorging pedicure gereedschap nagelknipper schaar vijl pincet en nog veel meer

Intirilife 18-delige nagelset

De Intirilife 18-delige nagelverzorgingsset is een meesterwerk van functionaliteit en design voor een uitgebreide verzorging van top tot teen. Hij is elegant zwart en maakt indruk met roestvrij staal van hoge kwaliteit en ergonomisch gevormde handgrepen die een precieze manicure en pedicure voor mannen en vrouwen mogelijk maken. De zorgvuldige selectie van nagelknippers, schaartjes, vijlen en pincetten is geschikt voor alle nageltypes en omvat alles van het trimmen van wenkbrauwen tot anti-acne behandelingen en exfoliëren.

Deze professionele kit, verpakt in een stijlvolle en stevige opbergkoffer, is ideaal voor op reis en thuisgebruik. De kit is niet alleen een praktische metgezel voor je dagelijkse routine, maar ook een elegant cadeau voor de bewuste verzorger. Met extra tools zoals oorlellen en blackhead remover, biedt het veel meer dan alleen nagelverzorging en tilt het lichaamsverzorging naar een professioneel niveau. Hygiënisch en van hoge kwaliteit, de Intirilife nagelset voldoet aan alle eisen voor een professionele en multifunctionele verzorgingservaring.

De Intirilife 18-delige manicure- en pedicureset van zwart roestvrij staal biedt een professionele all-round verzorgingservaring voor mannen, vrouwen en kinderen met een nagelknipper, schaar, vijl en pincet.

Elegant en functioneel: Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor hand-, gezichts- en voetverzorging, inclusief speciale tools voor het vormgeven van wenkbrauwen, anti-acne en scrubben, veilig opgeborgen in een stijlvol etui en gemakkelijk schoon te maken.

De ergonomisch gevormde handgrepen en de precieze, scherpe tools zijn ideaal voor alle nageltypes, van hard tot zacht, en maken van deze beautyset een ideaal cadeau voor kwaliteitsbewuste liefhebbers van nagelverzorging.

Compact en reisvriendelijk: De Intirilife manicureset is ideaal voor op reis of thuisgebruik, met tools voor elke verzorgingsroutine die hygiënisch en netjes georganiseerd zijn in de opbergkoffer.

Naast de basics voor nagels biedt de set multifunctionele tools zoals oorlepeltjes en blackhead removers, waardoor het een onmisbare, hoogwaardige en multifunctionele verzorgingsset is voor dagelijks gebruik.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758364103
  • Afmeting (cm): 16x10x3 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten