Innovv K7 2CH Dual Wifi GPS 2K Motor dashcam

4636485
349.00
Je kunt 69 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Innovv K7 2CH Dual Wifi GPS 2K Motor dashcam
349.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Innovv K7 is aan de voor- en achterkant uitgerust met de nieuwste Sony IMX beeldsensoren. Deze filmen in 2K 30fps of FullHD 60fps. Bij de FullHD resolutie wordt de beeldkwaliteit verbeterd door digitale EIS beeldstabilisatie. De hoge kwaliteit sensoren staan ook in het donker garant voor de scherpste beelden.

EIS-beeldstabilisatie

De vernieuwde Innovv K7 is voorzien van EIS-beeldstabilisatie voor vermindering van trillingen en bewegingen tijdens het filmen. Dit zorgt ervoor dat opnames van de K7 heel stabiel en scherp worden weergegeven. 

Aparte module

Het ingenieuze design van de Innovv K7 stelt je in staat om de dashcam op elke motor en gewenste plek te monteren. De aparte module wordt aangesloten op de stroom en kun je bijvoorbeeld onder het zadel wegwerken. De camera's, afstandsbediening, microfoon en GPS ontvanger worden allemaal afzonderlijk op de module aangesloten. Op deze manier kun je ze goed wegwerken zodat ze niet teveel opvallen.

Afstandsbediening

Deze vernieuwde K7 van Innovv wordt standaard geleverd met een handige afstandsbediening. Deze remote control plaats je bijvoorbeeld op het stuur en wordt met een kabel verbonden aan de module. Met één druk op de knop kun je een opname beveiligd opslaan en een foto maken. Hiermee zorg je dat opmerkelijke situaties op de weg niet meer automatisch door de loop recording worden overschreven. Houd de knop langer ingedrukt om de fabrieksinstellingen van de Innovv K7 terug te zetten.

IP67 waterproof

Bij de Motor dashcam zijn zowel de camera's als de body IP67 gecertificeerd. Dit betekend dat alle onderdelen bestand zijn tegen de meest extreme omstandigheden. De module en camera's hoeven daarom niet op een droge plek gemonteerd te worden, je kunt ze overal kwijt. Ten behoeve van de duurzaamheid raden wij toch aan de module op een droge plek te monteren.

De laatste firmware voor Innovv is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: Innovv
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Innovv K7 module, Camera voor (1,5m), Camera achter (2,0m), Voeding (0,8m), GPS ontvanger, Microfoon, Afstandsbediening, Handleiding (Engels)
  • EAN: 0706398585197
  • GPS: Ja
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten