Inklapbare wandelstok met houten handgreep

3812401
19.38
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zorgthuiswinkel-nl
4,2 Sterren
Inklapbare wandelstok met houten handgreep
19.38
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

 

Opvouwbare Wandelstok met Houten Handgreep

De opvouwbare wandelstok met houten handgreep is een handig en veelzijdig hulpmiddel voor mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben tijdens het lopen. Deze wandelstok is speciaal ontworpen voor gebruiksgemak en draagbaarheid.

Comfortabele en Ergonomische Handgreep

De wandelstok is voorzien van een ergonomische handgreep die comfort biedt tijdens het vasthouden. Het houten handvat voelt prettig aan en biedt een stevige grip. Dit zorgt voor meer stabiliteit en vermindert de belasting op de handen en polsen tijdens het gebruik.

Handige Ophang Riem

Met de meegeleverde ophang riem kunt u de wandelstok gemakkelijk aan uw pols hangen wanneer u deze niet gebruikt. Dit voorkomt dat u de wandelstok per ongeluk laat vallen of kwijtraakt, waardoor u altijd snel toegang heeft tot de wandelstok wanneer u hem weer nodig heeft.

Makkelijk Opvouwbaar en Draagbaar

Deze wandelstok kan worden opgevouwen in 4 secties, waardoor hij compact en gemakkelijk mee te nemen is. Dit is vooral handig wanneer u onderweg bent of de wandelstok tijdelijk niet gebruikt. U kunt hem eenvoudig opbergen in een tas of koffer en hem snel weer tevoorschijn halen wanneer u hem nodig heeft.

Verstelbare Hoogte in 5 Standen

De wandelstok kan in hoogte worden versteld in 5 standen, waardoor u de ideale hoogte kunt kiezen die bij uw lengte en voorkeur past. Dit zorgt voor een comfortabele en stabiele ondersteuning tijdens het lopen. De hoogte tot aan de handgreep varieert van 820 tot 920 mm.

Stijlvol en Duurzaam Ontwerp

De wandelstok heeft een stijlvol zwart design met een donker houten handvat, waardoor het er elegant uitziet. Het rubberen voetje aan de onderkant zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden en voorkomt uitglijden. De wandelstok is stevig en duurzaam, waardoor hij lang meegaat.

Ervaar het gemak en de draagbaarheid van de opvouwbare wandelstok met houten handgreep. Pas de hoogte aan naar wens en geniet van comfort en ondersteuning tijdens het lopen.

Productspecificaties

  • Merk: Aidapt
  • EAN: 5021196634652
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 38x13x92 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 320.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten