Icetoolz Fietsgereedschapset Mighty 8 Delig

4585798
15.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Icetoolz Fietsgereedschapset Mighty 8 Delig
15.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het Ice Toolz fietsgereedschapsetje Mighty 8-delig is een compacte en veelzijdige toolkit ontworpen om aan de behoeften van fietsers te voldoen. Met zijn acht essentiële gereedschappen is dit setje ideaal voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden onderweg of thuis in de werkplaats. De gereedschappen zijn vervaardigd van duurzame materialen en zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en lang mee te gaan.

De set bevat een assortiment aan sleutels, inbussleutels, en torx-sleutels, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten bouten en moeren die je op een fiets kunt vinden. De compacte vormgeving van de gereedschappen maakt ze gemakkelijk op te bergen in een zadeltas of gereedschapskist, waardoor je ze altijd bij de hand hebt wanneer je ze nodig hebt.

Of je nu onderweg bent en een snelle reparatie moet uitvoeren of thuis aan je fiets wilt sleutelen, het Ice Toolz fietsgereedschapsetje Mighty 8-delig biedt de nodige betrouwbaarheid en functionaliteit om je fiets in topconditie te houden. Met dit handige setje ben je altijd voorbereid op onverwachte situaties en kun je met vertrouwen blijven genieten van je fietsavonturen.

Productspecificaties

  • Merk: Icetoolz
  • EAN: 4718152971036
  • Materiaal: Kunststof
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 150.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten